MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
28
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Ζεντάγια: Γιατί απέρριψε τους περισσότερους ρόλους που της προτάθηκαν μέσα στο 2020;

Η Ζεντάγια αποκαλύπτει ότι απέρριψε όλους τους «μονοδιάστατους» γυναικείους ρόλους που της προτάθηκαν το 2020, καθώς χρησίμευαν μόνο ως στήριγμα για τους άνδρες πρωταγωνιστές.

Monopoli Team

Οι περισσότεροι από εμάς δεν βιώσαμε και τις καλύτερες εμπειρίες μέσα στο 2020. Το μεγαλύτερο διάστημα το περάσαμε σε καραντίνα, παραμένοντας και δουλεύοντας από το σπίτι, ανυπομονώντας για την ώρα εκείνη που θα στείλουμε «κωδικό 6» για τον καθιερωμένο περίπατο.

Κάτι τέτοιο βέβαια δεν θα μπορούσαμε να πούμε πως ίσχυε και για τη Ζεντάγια, της οποίας η χρονιά αποδείχθηκε ιδιαιτέρως καλή καθώς ήταν υποψήφια και κατάφερε μάλιστα να κερδίσει το βραβείο Καλύτερου Α’ Γυναικείου ρόλου στα Emmy για τη συμμετοχή της στο εφηβικό δράμα «Euphoria», έγινε το πρόσωπο του Valentino και φυσικά, πρωταγωνίστησε στο ασπρόμαυρο ρομαντικό δράμα του Netflix, «Malcolm & Marie», το οποίο βαδίζει προς τα Όσκαρ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠοιες ταινίες θα δούμε στο Netflix το 2021;12.09.2018

Επιπλέον, η ηθοποιός δέχτηκε μια σειρά από προτάσεις για ρόλους που σύμφωνα με την ίδια, η μόνη χρησιμότητά τους ήταν να λειτουργούν ως «στήριγμα» στον άνδρα πρωταγωνιστή. Όπως αποκάλυψε η ίδια σε συνέντευξή της στο περιοδικό GQ, εξαιτίας αυτού, κατέληξε να απορρίψει τις περισσότερες από αυτές τις προτάσεις. 

«Δεν έφταιγε ότι τα σενάρια ήταν κακά ή κάτι τέτοιο», εξήγησε η ίδια. «Απλώς ένιωθα ότι πολλούς από τους ρόλους που διάβασα, συγκεκριμένα τους γυναικείους ρόλους, θα μπορούσα να τους παίξω όλους ως το ίδιο άτομο και δεν θα είχε ιδιαίτερη σημασία».

«Ο καλύτερος τρόπος να περιγράψω αυτούς τους ρόλους είναι ότι ακριβώς, συνήθως εξυπηρετούν τον σκοπό να βοηθήσουν τον άνδρα χαρακτήρα να φτάσει εκεί που πρέπει να πάει, να πράξουν ό,τι εκείνοι χρειάζονται», συνέχισε η Ζεντάγια, τονίζοντας πως τέτοιοι ρόλοι δεν έχουν τόσο ενδιαφέρουν και καταλήγουν να είναι πολύ μονοδιάστατοι, ενώ θυμίζουν συχνά το ίδιο πρόσωπο. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΗ Billie Eilish θα κυκλοφορήσει βιβλίο με φωτογραφίες από τη ζωή και την καριέρα της12.09.2018

Αντιθέτως, αυτό το συναίσθημα δεν το ένιωσε καθόλου όταν βρέθηκε στο πλευρό του Τζον Ντέιβιντ Ουάσινγκτον στην ταινία «Malcome and Marie» του Σαμ Λέβινσον, που μαζί υποδύθηκαν ένα ζευγάρι.

Δείτε το τρέιλερ της τελευταίας ταινίας που πρωταγωνιστεί η Ζεντάγια:

Πηγή: Dazed

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b