MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
23
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Η Billie Eilish θα κυκλοφορήσει βιβλίο με φωτογραφίες από τη ζωή και την καριέρα της

Η 19χρονη ποπ σταρ θα κυκλοφορήσει επιπλέον κι ένα συνοδευτικό ηχητικό βιβλίο, στο οποίο η ίδια θα αφηγείται τις ιστορίες πίσω από τις φωτογραφίες.

Monopoli Team

Η Billie Eilish ανακοίνωσε ότι θα κυκλοφορήσει ένα βιβλίο με φωτογραφίες που θα αποτυπώνουν τη ζωή και τη διαδρομή της από την παιδική της ηλικία μέχρι και σήμερα. Το βιβλίο θα έχει απλώς τον τίτλο «Billie Eilish» και θα συνοδεύεται από ένα ηχητικό βιβλίο, με την ίδια την τραγουδίστρια να αφηγείται τις ιστορίες πίσω από τις επιλεγμένες φωτογραφίες.

Σύμφωνα με την επίσημη περιγραφή του βιβλίου, αυτό θα περιλαμβάνει «ιστορίες και αναμνήσεις που δεν έχουν ξαναγραφεί από την προσωπική της ζωή και την καριέρα της, από τα πρώτα χρόνια έως την επιτυχία της, συμπεριλαμβανομένων των αναμνήσεων που μοιράστηκαν οι γονείς της».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑThe World’s A Little Blurry: Κυκλοφόρησε το τρέιλερ για το ντοκιμαντέρ της Billie Eilish12.09.2018

«Πέρασα πολλές ώρες για πολλούς μήνες ψάχνοντας στα οικογενειακά άλμπουμ και στα αρχεία μου, επιλέγοντας η ίδια όλες τις φωτογραφίες γι’ αυτό το βιβλίο», προσθέτει ο Eilish. «Ελπίζω να το λατρέψετε κι εσείς όσο εγώ».

Το βιβλίο «Billie Eilish» και το συνοδευτικό ηχητικό βιβλίο θα κυκλοφορήσουν στις 11 Μαΐου, ενώ στις 26 Φεβρουαρίου αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στο Apple TV+ το ντοκιμαντέρ με τίτλο «The World’s A Little Blurry».

Πηγή: Dazed

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΗ Billie Eilish μιλά για τη νέα καλλιτεχνική της ταυτότητα (video)12.09.2018

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b