MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
19
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Ratatouille: Το μιούζικαλ του TikTok συγκεντρώνει 1 εκατομμύριο δολάρια για τους ηθοποιούς

Η μουσική εκδοχή της αγαπημένης ταινίας “Ratatouille” κατάφερε να συγκεντρώσει 1 εκατομμύριο δολάρια για τους ηθοποιούς που έχουν πληγεί από τον κορονοϊό

Ratatouille The TikTok Musical
Ratatouille The TikTok Musical
Monopoli Team

Πριν δύο μήνες αναφέραμε ότι ο “Ρατατούης”, η βραβευμένη ταινία κινούμενων σχεδίων, θα γίνει μιούζικαλ στο TikTok μέσα από τον λογαριασμό «Ratatouille The TikTok Musical».

Το μιούζικαλ, λοιπόν, πραγματοποιήθηκε και μέσα σε λίγες μέρες έχει καταφέρει να συγκεντρώσει πάνω από 1 εκατομμύριο δολάρια για το Actors Fund (Ταμείο Ηθοποιών), που στηρίζει τους επαγγελματίες των παραστατικών τεχνών κατά τη διάρκεια της πανδημίας του κορονοϊού.

Μέσω της δημοφιλούς πλατφόρμας του TikTok, χρήστες από όλον τον κόσμο που αγαπούν το μιούζικαλ, ένωσαν τις δυνάμεις τους για να δημιουργήσουν τη δική τους μουσική έκδοση της ταινίας, καταθέτοντας ιδέες για τραγούδια, χορευτικά, σκηνικά, κοστούμια, αλλά και ερμηνείες.

Έτσι, το “Ratatouille: The TikTok Musical” έγινε μία μεγάλη μήκους θεατρική παραγωγή, με επαγγελματικές ερμηνείες, χορογραφίες και σκηνική διεύθυνση. Μάλιστα, συμμετέχει ο γνωστός ηθοποιός Tituss Burgess (Αχτύπητη Κίμι Σμιντ) ως Remy ο αρουραίος, αλλά και αστέρια του Broadway βραβευμένοι με βραβείο Tony, όπως ο André De Shields και η Priscilla Lopez.

@ratatousicalmusicalOne day left to get your tickets on @todaytix ! ##RatatouilleMusical

♬ original sound – Ratatouille The TikTok Musical

“Είμαι ενθουσιασμένος που ξεκινήσαμε το νέο έτος με ένα τόσο συναρπαστικό γεγονός που προσφέρει τόση χαρά” δήλωσε ο διευθυντής του Actos Fund, Joseph P Benincasa. “Η ευγνωμοσύνη μας πάει σε όλους τους παραγωγούς, δημιουργούς, ερμηνευτές, αλλά και στα μέλη της κοινότητας του TikTok που ένωσαν τις δυνάμεις τους τόσο γρήγορα για να το πραγματοποιήσουν αυτό”.

Μία μαγνητοσκοπημένη μετάδοση της παράστασης έκανε πρεμιέρα την Πρωτοχρονιά και τώρα είναι διαθέσιμη για παρακολούθηση on-demand. Μπορείτε να αγοράσετε το “εισιτήριο” σας εδώ.

Περισσότερα από Θεατρικά Νέα
VIMA_WEB3b