MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
11
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Ρατατούης: Η βραβευμένη ταινία κινούμενων σχεδίων γίνεται μιούζικαλ στο TikTok

Ο χαριτωμένος αρουραίος Ρατατούης, από την ομώνυμη ταινίας συνεργασίας Disney και Pixar, αποτελεί πηγή έμπνευσης και δημιουργίας για την κοινότητα του TikTok.

Monopoli Team

Ο Ρατατούης, από τη διάσημη ταινία κινουμένων σχεδίων της Disney-Pixar, αποτελεί πηγή έμπνευσης για το «RatatouilleTheTikTokMusical», έναν λογαριασμό στο Tik Tok, όπου οι φας καταθέτουν ιδέες για τραγούδια, χορευτικά, σκηνικά, κοστούμια και ερμηνευτές, με σκοπό την μουσικοθεατρική μεταφορά της ταινίας.

Μέσω της δημοφιλούς πλατφόρμας του TikTok, χρήστες από όλον τον κόσμο που αγαπούν το μιούζικαλ, έχουν ενώσει τις δυνάμεις τους για να δημιουργήσουν τη δική τους μουσική έκδοση της ταινίας που θα μπορούσε να ανεβεί στο Broadway, όταν οι συνθήκες το επιτρέψουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤα 10 πιο σπάνια κόμικς που έχουν πουληθεί πανάκριβα12.09.2018

Πως ξεκίνησε η ιδέα

Η αρχή έγινε το καλοκαίρι όταν μία 26χρονη χρήστης της εφαρμογής από τη Νέα Υόρκη, πόσταρε στο TikTok μία ερωτική μπαλάντα που συνέθεσε η ίδια για τον αξιολάτρευτο ποντικό και πρωταγωνιστή της αγαπημένης ταινίας, που κυκλοφόρησε το 2007. Το αποτέλεσμα άρεσε σε πολλούς άλλους χρήστες κι έτσι πολύ σύντομα ο λογαριασμός RatatouilleTheTikTokMusical έφτασε να αριθμεί σχεδόν 140.000 ακόλουθους.

Μέχρι σήμερα και με τους περισσότερους χρήστες του ΤikTok να είναι σε καραντίνα, δεν χρειάστηκε πολύ για να δημιουργηθεί ολόκληρη η πρώτη πράξη της μουσικής παράστασης. Ένας χρήστης συνέθεσε ένα τραγούδι που αφορά στην αρχή της ταινίας, ενώ ένας άλλος έγραψε μία μπαλάντα για  το γνωστό μότο της ταινίας «Όλοι μπορούν να μαγειρέψουν». 

 Δεν είναι όμως μόνο η μουσική. Οι χρήστες σχεδιάζουν κοστούμια, χορογραφίες, μέχρι και το εξώφυλλο για το μελλοντικό Ratatouille:The Musical. Όλοι έχουν να προσφέρουν κάτι. Ένας χρήστης δημιούργησε ένα υπέροχο σκηνικό, έχει ήδη έχει ξεκινήσει η συζήτηση για το casting της παραγωγής, ενώ όλοι συμφωνούν πως ο ηθοποιός Ίθαν Σλέιτερ θα ήταν ιδανικός ως Ρεμί.

Αν και κανένα μεγάλο όνομα του χώρου του θεάτρου δεν έχει σχολιάσει προς το παρόν επίσημα το τρεντ, ευχόμαστε η προσπάθεια και η δημιουργικότητα των TikTokers να εκτιμηθεί και να ληφθεί υπόψιν μελλοντικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ“Monster”: Νέα συνεργασία του Shawn Mendes με τον Justin Bieber12.09.2018

Πηγή: Filmdaily

Περισσότερα από Θεατρικά Νέα
VIMA_WEB3b