MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Τι θα δούμε στην τηλεόραση την Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου

Όλες οι εξελίξεις στις δημοφιλείς σειρές αλλά και επιλογές από εκπομπές και ταινίες που μπορείτε να απολαύσετε σήμερα, Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου.

Monopoli Team

ΤΑΙΝΙΕΣ

20:45 «48 Χριστουγεννιάτικες Ευχές» στην ΕΡΤ2

Υπόθεση: Για πρώτη φορά στην ιστορία, δύο μικρά ξωτικά αναγκάζονται να φύγουν από το σπίτι τους στο Βόρειο Πόλο, αφού χάνουν τα γράμματα προς τον Άη Βασίλη μιας ολόκληρης πόλης. Ενώ προσπαθούν να προσαρμοστούν και να τα βγάλουν πέρα στη ζωή της μικρής πόλης, αγωνίζονται να βρουν κάθε ευχή που χάθηκε πριν ξεκινήσει το έλκηθρο του Άη Βασίλη την παραμονή των Χριστουγέννων.

21:00 “Holiday” στο STAR

Υπόθεση: H Αμάντα και η Άιρις, δυο άγνωστες μεταξύ τους κοπέλες, αποφασίζουν να ανταλλάξουν σπίτια για τις γιορτές των Χριστουγέννων. Η Αμάντα που (λόγω της δουλειάς της ως δημιουργός κινηματογραφικών trailers) βλέπει τη ζωή της ψυχρά, σαν τα «προσεχώς» του σινεμά, αφήνει το Λος Άντζελες και προσπαθεί να βρει την ηρεμία της στη Βρετανική εξοχή. Η Άιρις, υπερβολικά ευαίσθητη και ερωτευμένη για τρία χρόνια με ένα συνάδελφο που την αγνοεί, θα δανείσει το ήσυχο σπίτι της για να ξεχαστεί στο λαμπερό Λ.Α.. Στις διακοπές τους θα γνωρίσουν νέους ενδιαφέροντες ανθρώπους κι ίσως έναν έρωτα ή κάποιο φίλο που θα τους κάνει να ξεχάσουν τα προβλήματά τους.

22:00 “Η Πεντάμορφη Και το Τέρας” στον ALPHA

Υπόθεση: Η Μπελ είναι μια νεαρή κοπέλα που φυλακίζεται από το Τέρας στο κάστρο του, ως αντάλλαγμα για την απελευθέρωση του πατέρα της, Μορίς. Παρά τον φόβο της, γίνεται φίλη με το στοιχειωμένο προσωπικό του κάστρου και μαθαίνει να προσπερνά την εξωτερική εμφάνιση του Τέρατος, διακρίνοντας την αληθινή καρδιά του Πρίγκιπα που κρύβεται μέσα του. Εντωμεταξύ, ένας κυνηγός που ακούει στο όνομα Γκαστόν έχει βαλθεί να παντρευτεί την Μπελ, αλλά και να κατατροπώσει το Τέρας με κάθε κόστος.

22:15 “Το Πνεύμα των Χριστουγέννων” στην ΕΡΤ2

Υπόθεση: Το υπέροχο χριστουγεννιάτικο παραμύθι του Ντίκενς γίνεται μιούζικαλ για την τηλεόραση. Την Παραμονή των Χριστουγέννων ο τσιγκούνης, πικρόχολος και κακιασμένος Εμπενέζερ Σκρουτζ βλέπει ένα όνειρο που γίνεται εφιάλτης. Τον επισκέπτονται τρία χριστουγεννιάτικα φαντάσματα: το Παρελθόν, το Παρόν και το Μέλλον που του δείχνουν τη ζωή που έχει ζήσει και τις μελλοντικές συνέπειες αυτής της ζωής. Αναζητώντας τη λύτρωση, ένας μετανιωμένος Σκρουτζ υπόσχεται να αλλάξει τη ζωή του και να κρατήσει τα Χριστούγεννα στην καρδιά του όλο το χρόνο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΗ Χριστουγεννιάτικη Ιστορία του Κάρολου Ντίκενς και οι κινηματογραφικές μεταφορές12.09.2018

ΕΚΠΟΜΠΕΣ

21:00 “Στην Υγειά Μας Ρε Παιδιά” στο ΣΚΑΙ

Ρεβεγιόν Χριστουγέννων με κορυφαίους ερμηνευτές και λαμπερούς καλεσμένους το «Στην υγειά μας ρε παιδιά» με τον Σπύρο Παπαδόπουλο. Η μεγαλύτερη παρέα είναι στον ΣΚΑΪ. Με τα τραγούδια που μας ενώνουν. Τις μελωδίες που μας ταξιδεύουν. Τους στίχους που μπαίνουν στα χείλη όλων μας.

ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ

21:00 “Ρεμπέτικο – Νύχτωσε Χωρίς Φεγγάρι” στο COSMOTE TV HISTORY

Αν και γράφτηκε στη διάρκεια του ελληνικού Εμφύλιου, το τραγούδι ‘Νύχτωσε χωρίς φεγγάρι’ του Καλδάρα είναι πιο επίκαιρο από ποτέ. Το ντοκιμαντέρ αφηγείται την ιστορία του ρεμπέτικου, από τη Μικρασιατική Καταστροφή ως την πτώση της Χούντας.

23:00 “Μυστικά της Ιστορίας: Αυτοκράτειρα Σίσσυ” στο COSMOTE TV HISTORY

Αντίθετα με τις ρομαντικές της απεικονίσεις, η Ελισάβετ της Αυστρίας, γνωστή με το υποκοριστικό Σίσσυ, ήταν μια γυναίκα ασυμβίβαστη και μπροστά από την εποχή της. Μια διερεύνηση της οδυνηρής ζωής και του τραγικού τέλους της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑCOSMOTE TV: Τρεις σειρές, τρεις ταινίες κι ένα μιούζικαλ για το…Christmas countdown12.09.2018

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b