MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
20
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

“Τα Είδαμε Όλα”: Το Netflix αποχαιρετά το 2020 με ένα χιουμοριστικό βίντεο

Το Netflix αποφάσισε να αποχαιρετίσει αυτή την χρονιά με ένα χιουμοριστικό βίντεο με πρωταγωνιστές τις αγαπημένες μας σειρές.

Monopoli Team

Το 2020 ήταν η χρονιά που σταματήσαμε να παραπονιόμαστε ότι δεν έχουμε χρόνο να δούμε τις αγαπημένες μας σειρές. Μένοντας στο σπίτι, με λίγες ασχολίες να μας έχουν απομείνει, το Netflix έγινε το νούμερο 1 ενδιαφέρον μας, αφού επιτέλους μπορέσαμε να δούμε όλες τις σειρές που είχαμε στη “λίστα” μας.

Έτσι, το Netflix αποφάσισε να γιορτάσει αυτή την (πολύ) επικερδή χρονιά για την πλατφόρμα με ένα χιουμοριστικό βίντεο, με τίτλο “Τα Είδαμε Όλα” (“We Watched It All”).

Ο συνθέτης του τραγουδιού και κωμικός, Matt Buechele, πρωταγωνιστεί σε αυτό το βίντεο-φόρο τιμής σε όλους εμάς που περάσαμε ατελείωτες ώρες μποστά στην οθόνη του υπολογιστή μας, βλέποντας Netflix.

Στο βίντεο βλέπουμε παλιές σειρές που αγαπήσαμε, όπως το “Avatar: The Last Airbender”, μέχρι και τις νέες σεζόν πρωτότυπων σειρών του Netflix, όπως “Το Στέμμα” και το “Sex Education”, αλλά και φαινόμενα της ποπ κουλτούρας, όπως το “The Queen’s Gambit”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑNetflix: Οι 10 σειρές που παρακολουθήσαμε περισσότερο το 202012.09.2018

Σίγουρα, το highlight του βίντεο ήταν η guest εμφάνιση του “Καθηγητή” από το “La Casa De Papel” να “μας μαθαίνει ισπανικά”, αλλά και το χιουμοριστικό σκετσάκι του πρωταγωνιστή για το “Tiger King”.

Δείτε κι εσείς το βίντεο του Netflix για τη φετινή χρονιά:

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b