MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Netflix: Οι 10 σειρές που παρακολουθήσαμε περισσότερο το 2020

Από το “The Queen’s Gambit” μέχρι και το “Cobra Kai” αυτές είναι οι 10 σειρές στο Netflix με τη μεγαλύτερη θεαματικότητα για το 2020, σύμφωνα με έρευνα.

Monopoli Team

Το Netflix ανακοινώνει συχνά ποιες πρωτότυπες σειρές της πλατφόρμας σπάνε ρεκόρ θεαματικότητας, με το “The Queen’s Gambit” και το “Ratched” να αποτελούν τις πιο πρόσφατες επιτυχίες. Βέβαια, σπάνια θα δείτε λίστες “τηλεθέασης” από την υπηρεσία streaming, αφού δεν αποκαλύπτει ποτέ τις βαθμολογίες του κοινού, ούτε όμως και τις ακροαματικότητες, που αποτελούν επτασφράγιστο μυστικό.

Παρ’ όλ’ αυτά, γνωρίζουμε ότι ο τρόπος που το Netflix μετρά την “ακροαματικότητα” είναι συγκεκριμένος. Αν ένας λογαριασμός παρακολουθήσει έστω και δύο λεπτά μία σειρά ή ταινία, τότε θεωρείται θεατής και η προβολή του προσμετράται.

Έτσι, το Reelgood, μία μηχανή αναζήτησης για streaming υπηρεσίες, έδωσε στη δημοσιότητα μία λίστα με τις 10 κορυφαίες σειρές του Netflix για το 2020, βασισμένη στην καθημερινή ακροαματικότητα τους. Η μηχανή αναζήτησης χρησιμοποίησε ένα σύστημα πόντων, το οποίο μέτρησε πόσες φορές μία σειρά κατέκτησε την κορυφή της καθημερινής λίστας Top 10 του Netflix. Αν βρέθηκε στην νούμερο 1 θέση η σειρά κέρδισε 10 πόντους, αν βρέθηκε στην δεύτερη θέση 9 πόντους κ.ο.κ.

Από το “The Queen’s Gambit” μέχρι και το “Cobra Kai” αυτές είναι οι 10 πιο δημοφιλείς σειρές στο Netflix από τις 27 Φεβρουαρίου μέχρι και τις 9 Δεκεμβρίου 2020.

10. Love is Blind

Κι όμως, στη 10η θέση με τις πιο δημοφιλείς σειρές του 2020 στο Netflix βρίσκεται ένα ριάλιτι σόου, όπου singles ψάχνουν… τον έρωτα. Όπως δηλώνει και το όνομα του show, όμως, η “αγάπη είναι τυφλή”, γι’ αυτό και τα ζευγάρια έκαναν τις επιλογές τους, χωρίς να έχουν δει ποτέ ο ένας τον άλλον.

9. Cobra Kai

Στην 9η θέση βλέπουμε το reboot της αγαπημένης κλασικής ταινίας “The Karate Kid”, με τους πρωταγωνιστές της πρώτης ταινίας σε μεγάλη ηλικία. Μία σειρά που μας προκάλεσε τόσα αισθήματα νοσταλγίας βρίσκεται δικαιωματικά σε αυτή τη θέση.

8. Unsolved Mysteries

Σε αυτή την άκρως ενδιαφέρουσα σειρά-ντοκιμαντέρ (δηλαδή docuseries) μαθαίνουμε μέσα από συνεντεύξεις και αναπαραστάσεις για μερικά από τα πιο ενδιαφέροντα μυστήρια που δεν λύθηκαν ποτέ.

7. The Umbrella Academy

Μία από τις πιο αγαπητές σειρές του Netflix, το “Umbrella Academy” αφηγείται τις περιπέτειες μίας οικογένειας με υπερδυνάμεις που ξαναβρέθηκαν μαζί μετά τον θάνατο του πατέρα τους, μόνο για να ανακαλύψουν ότι η ανθρωπότητα κινδυνεύει.

6. Outer Banks

Σε αυτή τη σειρά μυστηρίου, ένας έφηβος “επιστρατεύει” τους τρεις καλύτερους του φίλους, για να ανακαλύψει έναν θρυλικό θησαυρό, που συνδέεται με την εξαφάνιση του πατέρα του.

5. Ozark

Μετά από 3 άκρως επιτυχημένες σεζόν, το Ozark δεν θα μπορούσε να λείπει από αυτή τη λίστα. Μία δημιουργία του Bill Dubuque, αυτή η δραματική σειρά ακολουθεί τον Marty (Jason Bateman) στην προσπάθεια του να σώσει τον εαυτό του και την οικογένειά του, όταν ένα σχέδιο του για ξέπλυμα μαύρου χρήματος πάει στραβά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟι δικές μας επιλογές με ταινίες και σειρές που θα δούμε αυτά τα Χριστούγεννα στην COSMOTE TV12.09.2018

4. Tiger King

Ίσως η έκπληξη της χρονιάς, αυτό το docuseries ξεδίπλωσε μπροστά στα μάτια μας μία άγνωστη και άκρως ενδιαφέρουσα ιστορία ενός διάσημου ιδιοκτήτη ζωολογικού κήπου, η δολοφονία του οποίου παραμένει μυστήριο.

3. The Queen’s Gambit

Στο “The Queen’s Gambit” παρακολουθούμε την άνοδο της Μπεθ, μιας νεαρής ιδιοφυΐας, στο κόσμο του σκακιού. Παρ’ όλ’ αυτά, δεν χρειάζεται να παίζεις σκάκι για να αγαπήσεις τη μίνι σειρά-φαινόμενο του Netflix, η οποία έχει σπάσει κάθε ρεκόρ και έχει αγαπηθεί από κοινό και κριτικούς. Εμείς πάντως την λατρέψαμε, και μπορείτε να διαβάσετε εδώ γιατί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΆνια Τέιλορ-Τζόι: Ποια είναι η πρωταγωνίστρια του «The Queen’s Gambit» που σαρώνει στο Netflix;12.09.2018

2. The Office

Τι να πει κανείς για αυτή τη σειρά-φαινόμενο, που μπορεί να μην είναι πρωτότυπη δημιουργία του Netflix και να έχει κυκλοφορήσει εδώ και πολλά χρόνια, παραμένει όμως η αγαπημένη μας σειρά, γι’ αυτό και κατάφερε να βρεθεί στη 2η θέση των κορυφαίων σειρών για τη φετινή χρόνια, 7 χρόνια μετά το τελευταίο του επεισόδιο. Αυτόν τον μήνα θα αφαιρεθεί από την πλατφόρμα, οπότε σπεύστε να την δείτε.

1. Cocomelon

Στην κορυφή των πιο δημοφιλών σειρών του Netflix για το 2020 βρίσκεται το Cocomelon. Καλά καταλάβατε, πρόκειται για μία σειρά κινουμένων σχεδίων για παιδιά, η οποία αγαπήθηκε πολύ από τους μικρούς θεατές του Netflix. Μετά το ρεκόρ του παιδικού τραγουδιού “Baby Shark” στο YouTube, φαίνεται ότι τα παιδιά διεκδικούν άλλη μια πρωτιά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠώς οι συνδρομητικές πλατφόρμες διαμορφώνουν τη σχέση μας με το σινεμά;12.09.2018

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b