MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
20
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΒΙΒΛΙΟ

Ο Δρακοσυλλέκτης – Ένας κόκκινος σκούφος για τον Ροδόλφο, των Κ. Αθανασιάδη και Ν. Καπατσούλια από τις εκδόσεις Κλειδάριθμος

To πρώτο βιβλίο της νέας σειράς «Δρακοσυλλέκτης» από τους αγαπημένους σε όλα τα παιδιά Κυριάκο Αθανασιάδη και Ναταλία Καπατσούλια.

Monopoli Team

To πρώτο βιβλίο της νέας σειράς «Δρακοσυλλέκτης» από τους αγαπημένους σε όλα τα παιδιά Κυριάκο Αθανασιάδη και Ναταλία Καπατσούλια έρχεται από τις εκδόσεις Κλειδάριθμος.

Λίγα λόγια για το βιβλίο

Ιστορίες με συμπαθητικά δρακάκια που μπλέκονται σε ξεκαρδιστικές περιπέτειες! Πριν από πολλά πολλά χρόνια υπήρχαν δράκοι. Αλλά φοβούνταν τους ανθρώπους και πήγαν να κρυφτούν στα δάση. Όμως κάποιοι δράκοι εξακολουθούσαν να γυρίζουν μόνοι τους στην εξοχή. Καμιά φορά, έμπαιναν και στις πόλεις. Και οι άνθρωποι τότε έτρεχαν δεξιά αριστερά, και γινόταν μεγάλη φασαρία. Έτσι, μια μέρα, ένα παιδί αποφάσισε να μαζέψει όλους τους δράκους και να τους οδηγήσει σε μία μυστική περιοχή. Το παιδί αυτό το έλεγαν Δρακοσυλλέκτη.

Η ιστορία

Ο Ροδόλφος παίζει συνέχεια στα χιόνια εκεί στη Δρακοχώρα. Έχει ένα τέλειο ιγκλού, κάνει σκι και πατινάζ, πετάει χιονόμπαλες και φτιάχνει τον καλύτερο χιονάνθρωπο του κόσμου, που μάλιστα ζωντανεύει κιόλας! Μέχρι που μια μέρα είδε ένα έλκηθρο ψηλά στον ουρανό, που το έσερναν τέσσερις τάρανδοι. Ποιος μπορεί να το οδηγούσε; Μήπως ήταν… ο Άγιος Βασίλης;

Λίγα λόγια για τους συγγραφείς

Ο Κυριάκος Αθανασιάδης ζει στη Θεσσαλονίκη με την Κίκα, τον Αρσέν, τη Φαντομά και την Άγκαθα, και γράφει και διαβάζει βιβλία για μεγάλους και παιδιά. 

Η Ναταλία Καπατσούλια ζει σε ένα νησί και όλη τη μέρα ζωγραφίζει βιβλία για παιδιά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟ Τζον Λε Καρέ δεν είναι πια ανάμεσά μας12.09.2018

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Ο Δρακοσυλλέκτης – Ένας κόκκινος σκούφος για τον Ροδόλφο
Συγγραφέας: Κυριάκος Αθανασιάδης – Ναταλία Καπατσούλια
Εικονογράφηση: Ναταλία Καπατσούλια
Εκδόσεις: Κλειδάριθμος
Ημερομηνία Έκδοσης: 07/12/2020
Αριθμός σελίδων: 36
Τιμή: 9,90€

Περισσότερα από Βιβλία
VIMA_WEB3b