MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Ναόμι Κάμπελ: Σε μουσείο μόδας η στολή χημικού πολέμου για την προστασία της από τον κορονοϊό

Το 49χρονο τοπ μόντελ Ναόμι Κάμπελ, γνωστή για την αρρωστοφοβία της, ακολουθεί πάντα ένα συγκεκριμένο τελετουργικό στα ταξίδια της με αεροπλάνο, λαμβάνοντας απαραίτητα μέτρα προστασίας.

Monopoli Team

Η κατάσταση χειροτέρεψε για τη Ναόμι Κάμπελ, όταν τον Μάρτιο του 2020 ξέσπασε η πανδημία του κορονοϊού, με αποτέλεσμα οι φόβοι και οι ανησυχίες, που ήδη είχε, να ενισχυθούν. Τον Μάιο συγκεκριμένα, είχε αναρτήσει μία φωτογραφία στο Instagram της, στην οποία η ίδια ήταν έτοιμη για μία πτήση, φορώντας στολή χημικού πολέμου, μάσκα προσώπου, προστατευτικά γυαλιά και πλαστικό.

Τότε η φωτογραφία της είχε γίνει viral και είχε πολυσυζητηθεί, καθώς ενώ πολλοί έδειχναν κατανόηση για την ανησυχία του διάσημου μοντέλου, την ίδια στιγμή υπήρχαν κάποιοι που υποστήριζαν πως με αυτή της την κίνηση αφήνει τους γιατρούς χωρίς προστατευτικό υλικό!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Naomi Campbell (@naomi)

Μάλιστα, είχε ανεβάσει και σχετικό βίντεο στο κανάλι της στο YouTube, εξηγώντας τη λογική πίσω από τα μέτρα προστασίας που λαμβάνει κατά τη διάρκεια της πανδημίας και απαντώντας στους επικριτές της ότι έτσι νιώθει πιο άνετα να ταξιδεύει.

Σήμερα, λίγους μήνες αργότερα, η περίφημη αυτή στολή θα οδηγηθεί σε μουσείο μόδας, με την ίδια να απορεί πραγματικά γιατί συμβαίνει αυτό και για ποιον λόγο θέλουν τη στολή της για το μουσείο – όπως ακριβώς κι εμείς άλλωστε. Ευτυχώς η ίδια έχει κάνει στοκ σε στολές από την αρχή της πανδημίας κι έτσι δεν θα της λείψει!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑGoogle: Οι στιγμές μόδας που αναζητήσαμε περισσότερο το 202012.09.2018

«Η Λίντα Εβαντζελίστα ήταν πολύ διορατική και μου είχε πει να πάρω τέτοιες στολές», αποκάλυψε η Κάμπελ, προσθέτοντας ότι τώρα έχει συνδρομή στο Amazon για να μπορεί να τις αγοράζει εύκολα και γρήγορα. «Κάποια στιγμή η συνδρομή μου δεν είχε φτάσει σε εμένα επειδή η εταιρεία είχε ξεμείνει από στολές και πανικοβλήθηκα, παρόλο που δεν πήγαινα πουθενά», εξήγησε.

Δεν παρέλειψε να μιλήσει και για την αντίδρασή της στα σχόλια του κόσμου, όταν δημοσίευσε τη φωτογραφία της φορώντας τη στολή στο Instagram, καθώς την κατηγορούσαν για «κλοπή προμηθειών από τα νοσοκομεία». «Έκαναν λες και κρυβόμουν στο Μανχάταν και πήγαινα στα νοσοκομεία και έκλεβα τον εφοδιασμό τους. Έτσι ένιωσα όταν διάβαζα τα σχόλια. Άρχισα λοιπόν να απαντώ, λέγοντας: «Την αγόρασα διαδικτυακά και εντελώς νόμιμα από το Amazon!».

Πηγή: Dazed

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΧαλιμά Άντεν: Το πρώτο μοντέλο που πόζαρε με χιτζάμπ εγκαταλείπει τη βιομηχανία της μόδας12.09.2018

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b