MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
20
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΜΟΔΑ

Google: Οι στιγμές μόδας που αναζητήσαμε περισσότερο το 2020

Η Google αποκάλυψε τα outfits που αναζητήσαμε περισσότερο τη φετινή χρονιά και τα αποτελέσματα είναι συναρπαστικά.

Monopoli Team

Μπορούμε να πούμε με σιγουριά ότι αυτή την ομολογουμένως περίεργη χρονιά, που όλα μπήκαν σε “παύση”, η μόδα δεν ήταν και στα καλύτερα της, με τα κόκκινα χαλιά να αποτελούν εξαιρέσεις και τις Εβδομάδες Μόδας να ακυρώνονται η μία μετά την άλλη.

Παρ’ όλ’ αυτά, υπήρχαν σίγουρα κάποιες συναρπαστικές στιγμές μόδας που μας άφησαν να μιλάμε γι’ αυτές και φυσικά να τις… αναζητάμε στο Google.

Από τους συνήθεις ύποπτους (JLo και Harry Styles) μέχρι και κάποια πρόσωπα που δεν περιμέναμε, αυτά ήταν τα outfits διασημοτήτων που αναζητήσαμε περισσότερο τους τελευταίουw δώδεκα μήνες, σύμφωνα με τον ετήσιο απολογισμό της Google “Year In Search”.

Ας δούμε λοιπόν ποιοι celebrities έφτασαν στην κορυφή των αποτελεσμάτων της Google και ποια ακριβώς ρούχα μας τράβηξαν την προσοχή.

#10 Shakira στο Super Bowl

Η Shakira ενθουσίασε το κοινό με το κόκκινο outfit που φόρεσε κατά τη διάρκεια του show της στο Super Bowl, όχι όμως όσο η JLo, όπως θα δούμε στη συνέχεια. Fun Fact:  Πολλοί υποστήριξαν ότι αυτό το σύνολο μοιάζει υπερβολικά με τα ρούχα του χαρακτήρα της στην ταινία κινουμένων σχεδίων “Zootopia”.

#9 Harry Styles

Από αυτή τη λίστα δεν γινόταν να λείπει ο Harry Styles, που εκτός από hitmaker της χρονιάς, θεωρείται ένα αναδυόμενο fashion icon που θα βοηθήσει τη μόδα να “προχωρήσει” με την genderless αισθητική του.

#8 Melania Trump

Από αυτή τη λίστα δεν θα μπορούσε να λείπει και η πρώτη κυρία των ΗΠΑ, παρ’ όλο που η αλήθεια είναι πώς η αίσθηση του στυλ της δεν ενθουσίασε τόσο τους fashionistas, οπότε στο Google αναζητήθηκαν τα looks της μάλλον για τους λάθος λόγους.

#7 Η στολή του Travis Scott για το Halloween

Το φαινόμενο της ραπ φόρεσε μία ομολογουμένως πολύ επιτυχημένη στολή το φετινό Halloween και γι’ αυτό όλοι έσπευσαν να αναζητήσουν φωτογραφίες στο Google.

#6 Η Τζένιφερ Λόπεζ στο Super Bowl

Όπως αναφέραμε πιο πάνω, η JLo ενθουσίασε για ακόμη μια χρονιά τους θαυμαστές της με τις στυλιστικές επιλογές της, ενώ ιδιαίτερα στο show του Super Bowl τράβηξε όλα τα βλέμματα.

#5 Η Lizzo σε έναν αγώνα μπάσκετ

Παρ’ όλο που η Lizzo μας έχει συνηθίσει σε πολύ glamorous σύνολα, φαίνεται ότι οι περισσότεροι έψαξαν στο Google ένα φαινομενικά απλό outfit της, που φόρεσε σε έναν αγώνα μπάσκετ, και είχε μία ιδιαίτερη λεπτομέρεια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑLizzo: Το νέο πρόσωπο της R&B που καταρρίπτει τα στερεότυπα και πρωταγωνιστεί στην νέα ταινία της JLο12.09.2018

#4 Η Billie Eilish στα Grammys 2020

Στα φετινά Grammy η 18χρονη Billie Eilish σάρωσε με 5 βραβεία και φυσικά τράβηξε τα βλέμματα με το πράσινο σύνολο της και την πολύ στυλάτη μάσκα της.

#3 Lil Nas X στα Grammy

Άλλος ένας καλλιτέχνης που τράβηξε τα βλέμματα στα φετινά βραβεία Grammy ήταν ο ράπερ Lil Nas X, ακόμα ένα φρέσκο πρόσωπο με genderless αισθητική.

#2 Maria Taylor

Η πρώτη έκπληξη της λίστας είναι η Maria Taylor, αθλητικογράφος στις ΗΠΑ με εξαιρετική αίσθηση του στυλ που έγινε viral, όταν διαφώνησε με έναν παρουσιαστή για τα ρούχα της. “Μπορείτε να φοράτε ό,τι σας δίνει αυτοπεποίθηση κορίτσια” είχε πει και συμφωνούμε!

#1 Noah Cyrus

Άλλη μια έκπληξη είναι η Noah Cyrus, που με την ιδιαίτερη αισθητική της κατάφερε να φτάσει στην κορυφή της λίστας. Είναι η μικρότερη αδερφή της Miley Cyrus και υποψήφια για Βραβείο Πρωτοεμφανιζόμενου Καλλιτέχνη στα Grammy 2021.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑGrammys 2021: Ποιοι είναι οι 8 νέοι καλλιτέχνες που διαγωνίζονται για το Βραβείο Πρωτοεμφανιζόμενου Καλλιτέχνη12.09.2018

Περισσότερα από Photo Stories
VIMA_WEB3b