MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
23
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

The Flash: Σταμάτησαν τα γυρίσματα της 6ης σεζόν λόγω θετικού κρούσματος κορονοϊού

Ένα θετικό κρούσμα κορονοϊού που βρέθηκε στην παραγωγή της σειράς «The Flash», οδήγησε στη διακοπή των γυρισμάτων της 6ης σεζόν.

The Flash
The Flash
Monopoli Team

Σταμάτησαν τα γυρίσματα της σειράς “The Flash” όταν ένα μέλος της παραγωγής βρέθηκε θετικό στον covid-19.

Το θετικό κρούσμα

Πρόκειται για ένα ασυμπτωματικό κρούσμα που βρέθηκε ανάμεσα στα μέλη της παραγωγής. Το καστ γύριζε την 6η σεζόν της σειράς στο Βανκούβερ του Καναδά. Η διάγνωση έγινε μέσα από τα πρωτόκολλα που ακολουθεί η Warner Bros για τους εργαζομένους. Έτσι, τα γυρίσματα διακόπηκαν μέχρι νεοτέρας.

The Flash

The Flash

Η συνέχεια των γυρισμάτων

Aκόμη παραμένει άγνωστο το πότε θα συνεχιστούν τα γυρίσματα και αν θα μπορέσουν να δουλέψουν παρά το θετικό κρούσμα που βρέθηκε. Ωστόσο αυτό το γεγονός δεν δείχνει να έχει επηρεάσει ακόμη την ημερομηνία κυκλοφορίας της έβδομης σεζόν του “The Flash” που έχει προγραμματιστεί για τις 23 Φεβρουαρίου 2021.

Υπενθυμίζουμε ότι νωρίτερα φέτος απομακρύνθηκε από την σειρά ο ηθοποιός Hartley Sawyer που υποδυόταν τον ήρωα Elongated Man, καθώς βγήκαν στην δημοσιότητα παλιά tweets με σχόλια για βιασμούς, σεξουαλική κακοποίηση και ρατσιστικά αστεία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑWisteria: O Ντέιβιντ Λιντς ετοιμάζει νέο πρότζεκτ για το Netflix12.09.2018

Στον ρόλο του Flash βρίσκεται ο Grant Gustin, ενώ η σειρά που βασίζεται σε κόμικ της DC, ξεκίνησε το 2014 και σημειώνει από τότε μεγάλη επιτυχία.

Πηγή: Independent

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b