MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
19
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Wisteria: O Ντέιβιντ Λιντς ετοιμάζει νέο πρότζεκτ για το Netflix

Δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστές πολλές πληροφορίες, αλλά καθώς φαίνεται ο Ντέιβιντ Λιντς προετοιμάζει πρότζεκτ, με τίτλο «Wisteria» για το Netflix.

Ντέιβιντ Λιντς
Ντέιβιντ Λιντς
Monopoli Team

O Ντέιβιντ Λιντς ετοιμάζει νέο πρότζεκτ στο Netflix, υπό τον τίτλο “Wisteria”.

Οι πληροφορίες μέχρι τώρα

Η ιστοσελίδα Welcome to Twin Peaks έφερε στο φως τα νέα για το επερχόμενο πρότζεκτ του Λιντς – που μάλλον θα είναι σειρά – για την πλατφόρμα του Netflix. Στο υπό σχεδίαση έργο δίνεται ο τίτλος “Wisteria” κι αυτό είτε σημαίνει ότι θα παραμείνει έτσι, είτε ότι θα αλλάξει μόλις ολοκληρωθεί.

Twin Peaks: The Return

Twin Peaks: The Return

Ο Λιντς πρόκειται να αναλάβει το σενάριο και την σκηνοθεσία, ενώ στην παραγωγή θα βρίσκεται η Σαμπρίνα Σ. Σούδερλαντ. Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν πιθανότατα τον Μάιο του 2021 καταλήγοντας σε μια πιθανή κυκλοφορία, όχι πριν από το 2022! Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για γυρίσματα στο στούντιο Calvert της Καλιφόρνια, όπου γυρίστηκε και το “Twin Peaks: The Return”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑDavid Lynch: Διοργανώνει online συναυλία με Katy Perry, Kesha, Sting και Hugh Jackman12.09.2018

O Ντέιβιντ Λιντς και το Netflix

Το 2018 ο Ντέιβιντ Λιντς είχε εμφανιστεί στα κεντρικά του Netflix κι αμέσως είχαν εξαπλωθεί οι φήμες για πιθανή συνεργασία. Έτσι κι έγινε άλλωστε με την κυκλοφορία του “What Did Jack Do?” το 2020 με πρωταγωνιστή τον ίδιο και μια μαϊμού. Στην πλατφόρμα, ακόμη, μπορείτε να απολαύσετε τις ταινίες του σκηνοθέτη “Dune” και “Wild at Heart”.

What Did Jack Do?

What Did Jack Do?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑGrammys 2021: Ποιοι είναι οι 8 νέοι καλλιτέχνες που διαγωνίζονται για το Βραβείο Πρωτοεμφανιζόμενου Καλλιτέχνη12.09.2018

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b