MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
24
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Από τον Μπράιαν Μόλκο μέχρι τον Κερτ Κομπέιν: 8 φορές που άντρες φόρεσαν φούστα, πριν τον Στάιλς

Με αφορμή το εξώφυλλο του Χάρι Στάιλς στην Vogue, φορώντας μία τουαλέτα του οίκου Gucci – και προκαλώντας αντιδράσεις – θυμόμαστε οκτώ φορές που γνωστοί άνδρες αποφάσισαν να το τολμήσουν φορώντας φούστα!

Monopoli Team

Πρόσφατα ο 26χρονος τραγουδιστής και fashion icon Χάρι Στάιλς, έγινε ο πρώτος άνδρας που ποζάρει μόνος στο εξώφυλλο, στα 128 χρόνια ιστορίας της Vogue, όπου τον βλέπουμε να φοράει μια δαντελένια τουαλέτα του οίκου Gucci μαζί με ένα μεταξωτό σακάκι, ενώ περιλαμβάνονται κι άλλες φωτογραφίες του με ρούχα υψηλής ραπτικής.

Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν από τον διάσημο φωτογράφο Τάιλερ Μίτσελ και από την ώρα που κυκλοφόρησαν πυροδότησαν ένα κύμα συζήτησης σχετικά με τις ενδυματολογικές γραμμές μεταξύ των δύο φύλων και την αρρενωπότητα.

«Αυτό που είναι πραγματικά συναρπαστικό», αναφέρει ο Στάιλς στην συνέντευξη του περιοδικού, «είναι ότι όλες αυτές οι ενδυματολογικές γραμμές μεταξύ των δύο φύλων καταρρέουν. Με το να βάζετε εμπόδια στη ζωή σας, απλά περιορίζετε τον εαυτό σας». Μάλιστα, ο τραγουδιστής δεν μετανιώνει για την συγκεκριμένη κίνησή του αυτή να φωτογραφηθεί για το εξώφυλλο, φορώντας τα συγκεκριμένα ρούχα και συνεχίζει να αποτελεί πρότυπο, με τις θαρραλέες επιλογές του στη μόδα, που δεν περιορίζονται σε αυστηρούς κοινωνικούς κανόνες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΧάρι Στάιλς: Γίνεται το πρώτο ανδρικό εξώφυλλο της Vogue και προκαλεί αντιδράσεις12.09.2018

Παρ’ όλα η κίνηση αυτή του Στάιλς δεν πρέπει να θεωρείται γενικά πρωτοπόρα, καθώς κι άλλοι γνωστοί σταρ είχαν βρει τη δύναμη – και πολλές φορές σε διαφορετικές εποχές με άλλα πρότυπα –  και απήλαυσαν αισθητικά το να φορέσουν φούστα!

Εδώ, έχουμε συγκεντρώσει μία λίστα με μερικές iconic στιγμές από εκείνους που το τόλμησαν πρώτοι!

Nirvana
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Archived Dreams® Studio (@archived.dreams)

Ζαν-Πολ Γκοτιέ
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @y2k__fashion

Κάνιε Γουέστ
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @y2k__fashion

Ντέιβιντ Μπέκαμ
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @y2k__fashion

Young Thug

Μαρκ Τζέικομπς

Μπράιαν Μόλκο

Τζέιντεν Σμιθ

Πηγή: Dazed

Περισσότερα από Επίκαιρα
VIMA_WEB3b