MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Οι εξελίξεις στις σειρές και οι ταινίες που θα δούμε στην τηλεόραση την Τρίτη 10 Νοεμβρίου

Όλες οι εξελίξεις στις δημοφιλείς σειρές αλλά και επιλογές από εκπομπές και ταινίες που μπορείτε να απολαύσετε σήμερα, Τρίτη 10 Νοεμβρίου στα ελληνικά κανάλια.

Monopoli Team

21:00 «Αγγελική» στον ALPHA

Επεισόδιο 19: Η Αγγελική λέει στον Μιχάλη ποιος ήταν ο τέταρτος το βράδυ του βιασμού της και ζητάει την βοήθεια του να μάθει περισσότερα γι’ αυτόν. Η Αθηνά αντιμετωπίζει το κορίτσι που ήρθε και ισχυρίζεται ότι είναι κόρη του Αργυρού, η οποία της λέει ότι τόσα χρόνια υπάρχει και κάποιος άλλος που ξέρει την ύπαρξη της. Η Τζένη με τον Στέφανο γυρνάνε από τον γάμο και παρά το εορταστικό κλίμα, η Τζένη είναι έτοιμη να αποκαλύψει στον Στέφανο τη σχέση της με τον Παύλο. Ο Δημήτρης ρίχνει υπνωτικό στην Κατερίνα για να την παγιδέψει, αλλά διακόπτεται απότομα από την Όλγα. Ο Μιχάλης ταραγμένος από το ατύχημα του Θωμά και του Αποστόλη επανεξετάζει την απόφασή του να φύγει με την Αγγελική. Η Αθηνά προσπαθεί να εκμαιεύσει πληροφορίες για τα χρήματα που έμπαιναν στον λογαριασμό της Ελένης χωρίς να αποκαλυφτεί. Όταν νυχτώνει, ο Δημήτρης αποφασίζει να συνεχίσει αυτό που άφησε στη μέση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΜαίρη Μηνά: Αν το κριτήριο είναι η χαρά, προς τα εκεί πηγαίνω12.09.2018

21:00 «Παρουσιάστε» στον ΑΝΤ1

Επεισόδιο 14: Τα γυρίσματα ξεκινούν κι οι δύο διοικητές βρήκανε τον απόλυτο σταρ: τον Αλέξανδρο Μαροζά γνωστό σε εμάς ως Αλέξανδρο Μέγα. Εκείνος όμως παλιότερα ήταν το παιδί-θαύμα ταινιών καράτε με δολοφονικό κουντεπιέ και πολεμική κραυγή. Μόνο που τώρα η πολεμική κραυγή του μοιάζει με κοριτσίστικο ουρλιαχτό κι ο Μέγας παθαίνει πατατράκ στα γυρίσματα και όλες οι κακές μνήμες από την άνοδο και την πτώση του Αλέξανδρου Μαροζά επιστρέφουν με μένος. Κι όσο εκείνος καταρρέει οι διοικητές τσακώνονται για τον αντικαταστάτη πρωταγωνιστή της ταινίας. Ο Καρυπίδης και η Φραντζέσκα παίρνουν ρόλους. Τι συναισθήματα θα τους βγάλει το “κινηματογραφικό” τους ρομάντζο; Κι ενώ τα περιπετειώδη γυρίσματα οδεύουν προς το τέλος, μια αποκάλυψη που αφορά τον σκηνοθέτη έρχεται να φέρει τα πάνω κάτω.

20:00 «Ήλιος» στον ΑΝΤ1

Επεισόδιο 39: Μια δημοσίευση που αφορά την Αγγελική θα ανατρέψει ξαφνικά όλες τις ισορροπίες και η Αντωνίου έχει ακόμη περισσότερους λόγους να φοβάται… Τίποτα δεν μπορεί να μείνει κρυφό για πάντα τελικά… Η Αθηνά θα παραδεχτεί ότι αδίκησε τον Δημήτρη και υποτίμησε την κατάσταση. Η Αντωνίου θα βρεθεί αντιμέτωπη με την Μαρία. Ο Δημήτρης παίρνει το ένταλμα και αρχίζει έρευνα στο σπίτι της Αντωνίου. Θα βρει κάποιο στοιχείο ή πρόλαβε να τα καταστρέψει όλα; Η Νέλλη αποφασίζει να μιλήσει στην Νίκη και να της πει όλη την αλήθεια.

20:00 «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» στην ΕΡΤ1

Επεισόδιο 22: Κατερίνα και Παναγής τσακώνονται, για ακόμη μια φορά, σαν τον σκύλο με τη γάτα. Η διοργανώτρια του γάμου συνεχίζει ενθουσιασμένη να κάνει σχέδια, αλλά η Κατερίνα έχει αποφασίσει να τον αναβάλει, προς μεγάλη απογοήτευση του Λουκά, που βλέπει τα σχέδιά του να ναυαγούν. Ο Παρασκευάς με τη Φιλιώ προσπαθούν να αποσπάσουν πληροφορίες από τη Μάρμω, για τις παράξενες κινήσεις της στο δάσος, αλλά εκείνη αποδεικνύεται σκληρό καρύδι. Η ζωή της Μάρμως, όμως, μπαίνει στο μικροσκόπιο, καθώς τόσο ο Ασημάκης με την Καλλιόπη όσο και ο Παρασκευάς με τον Χαραλάμπη αποφασίζουν να την παρακολουθήσουν για να βρουν στοιχεία για τις δραστηριότητές της. Ένα απίστευτο γαϊτανάκι στήνεται γύρω από τις υποψίες για τις ενέργειες της γεροπαράξενης Μάρμως. Θα καταφέρουν, άραγε, να ξετυλίξουν το κουβάρι και να φτάσουν στην πηγή εσόδων του Βαγγέλα και εντέλει της κληρονομιάς; Κι αν όλοι οι άλλοι απέχουν αρκετά από το να ξεσκεπάσουν τη Μάρμω, ο Στάθης είναι ένα βήμα μπροστά, καθώς ανακαλύπτει στο σπίτι του Βαγγέλα ένα κουτί που κρύβει πολλά μυστικά…

22:00 «Άγριες Μέλισσες» στον ΑΝΤ1

Επεισόδιο 42: Η επίσκεψη του Δούκα στον συνεταιρισμό και η πρώτη του συνάντηση με τον Μιλτιάδη ύστερα από 6 χρόνια θα φέρει μεγάλη αναστάτωση στα σπίτια των Σεβαστών. Η Ασημίνα πείθεται να παραχωρήσει το πατρικό της στον Μπάμπη και ανακαλύπτει μια πιο ενδιαφέρουσα πλευρά του χαρακτήρα του. Ο Τόλλιας βρίσκεται σε ηθικό δίλημμα, μετά απ’ την προτροπή του Αλέξη ν’ ανασκευάσει την κατάθεση του. Προκειμένου ν’ αποφύγουν την δίκη ο Τόλλιας αποφασίζει να βάλει σ’ εφαρμογή μια άτυπη συμφωνία που είχε κάνει με τον… Προκόπη! Ο Τάκης και η Δρόσω ακολουθούν τις λάθος επιλογές που θα τους οδηγήσουν και τους δυο σε επικίνδυνα μονοπάτια. Η Μαίρη εκβιάζει την Ελένη με το αντικλείδι που βρήκε στα πράγματα της, εκτός κι αν την συμπεριλάβουν κι εκείνη στην απόδραση. Θα καταφέρει η Ελένη να αποφύγει αυτήν την ανίερη συμμαχία;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΆγριες Μέλισσες: Οι άνθρωποι πίσω από τα πετυχημένα τραγούδια της σειράς-φαινόμενο12.09.2018

ΤΑΙΝΙΕΣ

Ξένη Ταινία, Αμερικανικής παραγωγής, Φαντασία

20:00 «Πτυχή του Χρόνου» στο OPEN

Υπόθεση: Μετά την εξαφάνιση του επιστήμονα πατέρα της, τρεις μυστηριώδεις οντότητες στέλνουν την Μεγκ, τον αδερφό της κι έναν φίλο της στο χωρόχρονο με σκοπό να τον βρουν. Παίζουν: Όπρα Ουίνφρι, Ρις Γουίδερσπουν, Μίντι Κάλινγκ, Ζακ Γαλυφιανάκης, Κρις Πάιν. Σκηνοθεσία: Έιβα Ντουβερνέ.

23:00 «Ρόκι τα Χρυσά Γάντια» στο OPEN

Ξένη Ταινία, Αμερικανικής παραγωγής, Δράση

Υπόθεση: Ο Rocky Balboa είναι ένας ερασιτέχνης μποξέρ που ανήκει στην εργατική τάξη της Φιλαδέλφεια. Όταν ο αντίπαλος του παγκόσμιου πρωταθλητή βαρέων βαρών Apollo Creed τραυματίζεται ο Rocky έρχεται αντιμέωτοπος μαζί του και βρίσκει την ευκαιρία που χρειάζεται για να ανέβει στην κορυφή. Παίζουν: Σιλβέστερ Σταλόνε, Τάλια Σάιρ, Μπαρτ Γιανγ. Σκηνοθεσία: Τζον Αβιλντσεν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΝοέμβριος στο Cinobo: Βραβευμένες ταινίες και αφιέρωμα στην άλλη πλευρά του τρόμου12.09.2018

ΕΚΠΟΜΠΗ

21:00 «Μηχανή του Χρόνου» στο Cosmote TV History

Η  «Μηχανή του Χρόνου» είναι μια δημοσιογραφική προσπάθεια που ταξιδεύει στην ιστορία, διερευνά σημαντικά γεγονότα και παρουσιάζει άγνωστες πλευρές απο την ζωή ανθρώπων που αξίζει να γνωρίζουμε τα έργα και τις ημέρες τους. Με τον Χρήστο Βασιλόπουλο.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b