MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
TV GUIDE

TV Guide: Τι θα δούμε στην τηλεόραση την Τρίτη 3 Νοεμβρίου;

Όλες οι εξελίξεις στις δημοφιλείς σειρές αλλά και επιλογές από εκπομπές και ταινίες που μπορείτε να απολαύσετε σήμερα, Δευτέρα 3 Νοεμβρίου στα ελληνικά κανάλια.

Monopoli Team

20:00, “Ήλιος” στον ΑΝΤ1

Επεισόδιο 34: Η σχέση του Φίλιππου και της Αλίκης είναι σε τεντωμένο σκοινί. Ο Δημήτρης πιστεύει στην αθωότητα του Ντίνου, σε αντίθεση με το Χρήστο. Η Λένα, ο Δήμος και η Νίκη προσπαθούν να βγάλουν μια άκρη χωρίς να έχουν κανένα στοιχείο, αλλά τους προλαβαίνει η απόφαση της Αθηνάς. Μοναδική τους ελπίδα πια είναι να συνέλθει η Μάρθα και να πει την αλήθεια. Η Νέλλη με τον Μάνο παίζουν το παιχνίδι της γάτας με το ποντίκι. Εκείνη θέλει να μιλήσει, ενώ εκείνος την απειλεί να μην το κάνει, βγάζοντας στην επιφάνεια τον χειρότερό του εαυτό.

21:00, “Αγγελική” στον ΑLPHA

Eρωτικό Δράμα ελληνικής παραγωγής 2020-2021.

Επεισόδιο 17: Ο Παύλος δίνει μία τηλεοπτική συνέντευξη που κατηγορεί ευθέως την Τζένη για την απάτη του πατέρα της, πράγμα που τρομάζει τη Τζένη πως μπορεί να καταλήξει στη φυλακή. Η Αγγελική ομολογεί στη μητέρα της πως έχει δεύτερες σκέψεις για την εκδίκησή της και η μητέρα της την παρακαλεί να γυρίσει επιτέλους στην Αθήνα. Η Σοφία ενδίδει στο φλερτ του Χάρη και ξεκαθαρίζει στον Παύλο ότι οι δυο τους τελειώσανε. Η Κατερίνα ξεσπάει στην Αγγελική με πολύ άσχημο τρόπο προκαλώντας την οργή της Αθηνάς. Ο Μιχάλης ανακοινώνει στη Λένα ότι αυτός και η Αγγελική αποφάσισαν να φύγουν απ’ το κτήμα, χωρίς να ξέρουν όμως ότι η Κατερίνα τους ακούει. Η Αγγελική στέλνει ανώνυμα στην Τζένη το βίντεο της από το ξενοδοχείο με τον Παύλο και την εκβιάζει να πει την αλήθεια στον Στέφανο αλλιώς θα το στείλει και σ’ αυτόν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΜαίρη Μηνά: Αν το κριτήριο είναι η χαρά, προς τα εκεί πηγαίνω12.09.2018

21:00, “8 Λέξεις” στον ΣΚΑΙ

Δραματική ελληνική σειρά 2019-2021.

Επεισόδιο 75: Ο Άκης εξοργίζεται με το ψέμα της Σμαράγδας κι αμέσως του μπαίνουν υποψίες ότι τα έχει ξαναβρεί με τον Σίμο και είναι κάπου μαζί στα κρυφά. Έτσι, βάζει τον Αλέκο να πάρει τον Σίμο τηλέφωνο και να τον καλέσει σε ραντεβού. Η Ιφιγένεια επιστρέφει στην Κέρκυρα, η προσαρμογή της όμως δείχνει να είναι πιο δύσκολη απ’ ότι περίμενε ο Σπύρος. Ο Σίμος καταλαβαίνει ότι ο Αρώνης τους έχει πάρει χαμπάρι, θα καταφέρει όμως να θολώσει τα νερά; Η Έρση πιέζει τον Οδυσσέα να δεχτεί την πρόταση συνεργασίας με τη Σύνθια Κίνλεϊ, αυτός όμως δηλώνει αιώνια πίστη απέναντι στη σύζυγο και ατζέντισσά του. Ο Αιμίλιος βάζει στο στόχαστρο την Κατερίνα θέλοντας να την φέρει πάση θυσία στο κανάλι για να δώσει συνέντευξη.

22:00, Άγριες Μέλισσες στον ΑΝΤ1

Δραματική σειρά εποχής, ελληνικής παραγωγής 2019-2021.

Επεισόδιο 37: Ύστερα απ’ τις αποκαλύψεις της Δρόσως, η σχέση της με τον Τάκη μπαίνει σε νέες βάσεις. Όμως ο κόσμος της δεν αργεί να γκρεμιστεί και πάλι ύστερα από μια τυχαία συνάντηση που θα έχει στους δρόμους της Αθήνας. Κι ενώ η Ανέτ καταφέρνει να προσεγγίσει ουσιαστικά τον Μελέτη, για πρώτη φορά, ένα τηλεγράφημα απ’ το Διαφάνι θα βάλει ξανά σε κίνδυνο τη σχέση τους. Ο Μπάμπης αποκαλύπτει στον Κυριάκο τον πραγματικό λόγο που ήρθε στο Διαφάνι. Πώς θα αντιδράσει ο πατέρας του μπροστά στον κίνδυνο να μπλέξουν όλοι άσχημα;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΆγριες Μέλισσες: Οι άνθρωποι πίσω από τα πετυχημένα τραγούδια της σειράς-φαινόμενο12.09.2018

ΤΑΙΝΙΑ

21:00 “Vice: Ο Δεύτερος στην Ιεραρχία” στο OPEN

Ξένη ταινία, Αμερικανικής παραγωγής.

Υπόθεση: Η πορεία του Ντικ Τσέινι από το Γέιλ μέχρι και την πρώτη δεκαετία του 2000, όταν αναδείχτηκε ο πολιτικά ισχυρότερος αντιπρόεδρος στην αμερικανική ιστορία. Πρωταγωνιστούν Κρίστιαν Μπέιλ, Έιμι Άνταμς, Στιβ Καρέλ, Σαμ Ρόκγουελ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ7 σειρές κινουμένων σχεδίων για… ενήλικες που αξίζει να δείτε12.09.2018

21:00 Το πρόσωπο του Έρωτα στο Cosmote TV Cinema 1

Ξένη ταινία, Αμερικανικής παραγωγής.

Αρκετά χρόνια μετά τον θάνατο του συζύγου της, η Νίκι γνωρίζει έναν άνδρα που του μοιάζει καταπληκτικά και τα γνώριμα συναισθήματα που νόμιζε ότι είχε αποχαιρετήσει για πάντα την ξαναπλημμυρίζουν. Συνειδητοποιεί ότι συνάντησε και πάλι τον έρωτα της ζωής της – για δεύτερη φορά. Η ταινία αφηγείται τη ρομαντική της ιστορία με πολύ χιούμορ, εκπλήξεις και οξυδέρκεια για το μυστήριο του έρωτα που μας κατακλύζει. Πρωταγωνιστούν  Ανέτ Μπένινγκ, Εντ Χάρις, Ρόμπιν Γουίλιαμς.

ΕΚΠΟΜΠΗ

23:30 Special Report στον ANT1

«Αμερικανικές Εκλογές 2020»

O Τάσος Τέλλογλου και ο Αντώνης Φουρλής από την Αθήνα και η Μαρία Σαράφογλου από την Ουάσινγκτον, παρουσιάζουν ένα live «Special Report» με αποκλειστικές συνεντεύξεις σημαντικών προσωπικοτήτων από τα επιτελεία των δύο υποψηφίων. Στο επίκεντρο της εκπομπής, οι επιπτώσεις των αμερικανικών εκλογών στη χώρα μας και την εξωτερική της πολιτική, ο αντίκτυπος του αποτελέσματος στην ένταση που υπάρχει ανάμεσα σε Ελλάδα και Τουρκία, αλλά και η επόμενη ημέρα στο παγκόσμιο στερέωμα.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b