MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΠΡΟΣΩΠΑ

Ντόρα Μακρυγιάννη: 10 πράγματα που δεν γνωρίζαμε για την ηθοποιό

Συστήθηκε στο ευρύ κοινό μέσα από την καθημερινή σειρά του ANT1 «Γυναίκα Χωρίς Όνομα», πριν από δύο χρόνια. Φέτος, συνεχίζει την συνεργασία της με τον σταθμό, με πρωταγωνιστικό ρόλο στη νέα καθημερινή σειρά «Ήλιος». Ας γνωρίσουμε τη Ντόρα Μακρυγιάννη, λίγο καλύτερα.

author-image Ευδοκία Βαζούκη

Η Ντόρα Μακρυγιάννη – ή Θεοδώρα όπως είναι κανονικά το όνομά της – βρέθηκε στα 28 της χρόνια να «κουβαλάει» το βάρος της ευθύνης ενός πρωταγωνιστικού ρόλου σε καθημερινό σήριαλ. Αυτό το ρίσκο που πήρε λέγοντας το «ναι» και βάζοντας αυτό το προσωπικό στοίχημα, την οδήγησε σήμερα σε μια δεύτερη μεγάλη δουλειά στην τηλεόραση, στη νέα δραματική σειρά του ANT1, «Ήλιος». Στην σειρά υποδύεται την Αλίκη, μία γυναίκα σύγχρονη, εργασιομανή που έχει χτίσει μία όμορφη οικογένεια. Στην πραγματική ζωή όμως ποια είναι στα αλήθεια η Ντόρα;

Ας την γνωρίσουμε λίγο καλύτερα μέσα από 10 πολύ ενδιαφέροντα facts για εκείνη:

1. Γεννήθηκε στις 15 Φεβρουαρίου του 1991 στο Αίγιο, όπου και πέρασε τα παιδικά της χρόνια. Έχει μια μικρότερη αδερφή την Βίκυ.

2. Σπούδασε οικονομικά και ασφαλιστικά, ενώ μετά το τέλος των σπουδών της ξεκίνησε να εργάζεται στο ασφαλιστικό γραφείο του πατέρα της στο Αίγιο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

I’ve got sunshine _ on a cloudy day! ☀️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dora Makrygianni (@dora_makrygianni) στις

3. Στα 19 της συμμετείχε σε μια ερασιτεχνική θεατρική ομάδα της πόλης κι αυτή ήταν και η πρώτη της επαφή με την υποκριτική.

4. Σε ηλικία 24 ετών εγκαταστάθηκε στην Αθήνα, δίνοντας εξετάσεις σε διάφορες σχολές θεάτρου. Τελικά, το 2015 έγινε δεκτή στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου, ξεκινώντας τις σπουδές της.

5. Κατά τη διάρκεια μιας παράστασης, στις πτυχιακές της εξετάσεις, η υπεύθυνη μυθοπλασίας του ΑΝΤ1, της πρότεινε τον πρωταγωνιστικό ρόλο για την νέα καθημερινή δραματική σειρά του σταθμού, «Γυναίκα χωρίς όνομα». Για να πάρει τον ρόλο δεν έκανε κάποιο δοκιμαστικό.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

In a sea of people , my eyes will always search for you .

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dora Makrygianni (@dora_makrygianni) στις

6. Η ίδια έχει μιλήσει δημόσια για το θέμα της κακοποίησης, που βίωσε σε μία ερωτική σχέση της σε ηλικία 17 ετών. Το έκανε αυτό για να παροτρύνει γυναίκες που έχουν βιώσει παρόμοιες καταστάσεις να μιλήσουν ανοικτά γι’ αυτό.

7. Η ομορφιά της φύσης, το διάβασμα, το θέατρο και οι θετικές ειδήσεις της ημέρας είναι πράγματα που την βοηθούν να διατηρεί την αισιοδοξία της.

8. Λατρεύει τη θάλασσα. Της αρέσει και στα ήρεμα και στα άγριά της, χειμώνα και καλοκαίρι.

9. Είναι σπιτόγατα, αλλά και… party animal. Με την ίδια άνεση μπορεί να απολαύσει και το ένα και το άλλο.

10. Θέλει πολύ να κάνει περισσότερο θέατρο, καθώς το αγαπάει πολύ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

❤️ ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ _______________________________________________________ Διαβάζουμε και βλέπουμε καθημερινά τι πρέπει να κάνουμε ,γιατί πρέπει να μείνουμε μέσα ή πως μπορούμε να αξιοποιήσουμε το χρόνο μας στο σπίτι. Εγώ δεν θα σας μιλήσω γι αυτα . Ηθελα να σας πω ότι είναι ημέρα 3η που είμαι μέσα στο σπίτι και ο γάτος μου δεν έχει φύγει λεπτό από δίπλα μας (βάζω και την αδερφή μου ). Λες και δεν μπορεί να πιστέψει ότι όντως είμαι τόσες ώρες εδώ! Συνειδητοποίησα ποσο ανάγκη μας έχει δίπλα του! Εγω ένιωσα ευθύνη και γι αυτόν ! Σας παρακαλώ πάρτε σοβαρά τα μέτρα που μας έχουν βάλει ,όλοι έχουμε καποιον να μας αγαπάει και να μας χρειάζεται , ο καθενας μας έχει να προστατέψει καποιον δικό του ,ας σεβαστούμε τον συνάνθρωπο μας και ας σταματησει επιτέλους αυτή η νοοτροπία «ναι από μένα θα γίνει η διαφορά ;» Σεβασου εμένα ,εσένα ,τους δικούς σου και όλους τους γιατρους και το νοσηλευτικό προσωπικό από όλα τα νοσοκομεία που παλεύουν καθημερινά. Σας παρακαλώ,ας έχουμε την νοοτροπία ότι αν δεν προσέξω εγώ θα στερήσω ίσως την ευτυχία κ την υγεία από κάποιον άλλον! ———————————————— #menoumespiti

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dora Makrygianni (@dora_makrygianni) στις

Περισσότερα από Πρόσωπα
VIMA_WEB3b