MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
20
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Ο Τίμοθι Σαλαμέ θα υποδυθεί τον Μπομπ Ντύλαν και ζητά τη βοήθεια του σκηνοθέτη Τζόελ Κοέν

Ο Τίμοθι Σάλαμε πρόκειται να παίζει τον Μπομπ Ντύλαν σε επερχόμενη βιογραφική ταινία και ζήτησε βοήθεια από τον σκηνοθέτη Τζόελ Κοέν.

Ο Τίμοθι Σάλαμε στο περιοδικό GQ
Ο Τίμοθι Σάλαμε στο περιοδικό GQ
Monopoli Team

Στη νέα του συνέντευξη για το περιοδικό GQ, ο Τίμοθι Σάλαμε μίλησε για την βοήθεια που ζήτησε από τον σκηνοθέτη Τζόελ Κοέν για την ενσάρκωση του ρόλου του Μπομπ Ντύλαν.

Ο Τίμοθι Σάλαμε ως Μπομπ Ντύλαν

Στις αρχές του 2020 ανακοινώθηκε ότι ο νεαρός ηθοποιός θα παίξει τον Ντύλαν στην βιογραφική ταινία “Going Electric” για την πρώιμη ζωή του, σκηνοθετημένη από τον Τζέιμς Μάνγκολντ.

Ο Τίμοθι Σάλαμε στο περιοδικό GQ

Ο Τίμοθι Σάλαμε στο περιοδικό GQ

Ο Σάλαμε έλαβε πρόσκληση για δείπνο με τον αδερφό Κοέν – γυναίκα του οποίου είναι η Φράνσις ΜακΝτορμαντ με την οποία ο Σάλαμε συμπρωταγωνιστεί στο “The French Dispatch” του Γουές Άντρεσον – και επί τη ευκαιρία τον ρώτησε για τον ρόλο. Ο Τζόελ Κοέν είναι μεγάλος γνώστης της ζωής του Μπομπ Ντύλαν καθώς τον έχει μελετήσει αρκετά για την ταινία “Inside Llewyn Davis”.

O Μπομπ Ντύλαν

Ο Μπομπ Ντύλαν

«Σχεδόν φαινόταν κουρασμένος να μιλάει γι’ αυτό το πράγμα, ήταν τόσο μεγάλο και ισχυρό» ισχυρίστηκε ο Τίμοθι Σάλαμε. Ωστόσο, ο Κοέν μοιράστηκε κάποια πράγματα μαζί του όπως «την ταχεία ποσότητα δουλειάς σε μικρή επιτυχία, το ένα πρωτοποριακό άλμπουμ μετά το άλλο σε τόσο πρώιμα χρόνια και άλλα».

Ακόμη, για την προετοιμασία του για τον ρόλο ο Σάλαμε νοίκιασε μια μικρή ξύλινη καλύβα στο Woodstock για έναν μήνα τον Ιούλιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ«Don’t Look Up»: Ντι Κάπριο, Μέριλ Στριπ, Αριάνα Γκράντε και άλλοι στην πιο all-star κωμωδία της χρονιάς12.09.2018

Πριν από το “Going Electric” λογικά, θα δούμε τον Τίμοθι Σάλαμε στο “Dune” τον Οκτώβριο του 2021.

Πηγή: Dazed

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b