MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
CINE NEWS

«Don’t Look Up»: Ντι Κάπριο, Μέριλ Στριπ, Αριάνα Γκράντε και άλλοι στην πιο all-star κωμωδία της χρονιάς

Λεονάρντο Ντι Κάπριο, Τζένιφερ Λόρενς, Μέριλ Στριπ, Αριάνα Γκράντε και πολλοί άλλοι διάσημοι θα πρωταγωνιστούν στη νέα ταινία που ετοιμάζει το Netflix, με τίτλο «Don’t Look Up».

Monopoli Team

Ο Άνταμ Μακέι («Vice», «The Big Short») ετοιμάζει μια νέα κωμωδία για το Netflix, το «Don’t Look Up», με ένα τρομερό καστ ηθοποιών, στο οποίο θα πρωταγωνιστούν η Τζένιφερ Λόρενς και ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο.

Τζένιφερ Λόρενς

Οι σταρ θα υποδύονται δύο αστρονόμους χαμηλού επιπέδου που ανακαλύπτουν ότι ένας γιγαντιαίος αστεροειδής κατευθύνεται προς τη γη και θα τον καταστρέψει σε 6 μήνες. Οι επιστήμονες ξεκινούν μια περιοδεία σε όλη τη χώρα προειδοποιώντας τον πληθυσμό για τον αναπόφευκτο θάνατό του, αλλά οι άνθρωποι δεν φαίνεται να νοιάζονται ιδιαίτερα.

Η κωμωδία θα έχει στο καστ της μεγάλα ονόματα όπως η Μέριλ Στριπ, η Κέιτ Μπλάνσετ, ο Τζόνα Χιλ, ο Τιμοτέ Σαλαμέ, η Αριάνα Γκράντε και ο Μάθιου Πέρι.

Η σούπερ σταρ Αριάνα Γκράντε αποτελεί την μεγάλη έκπληξη του καστ.

Η ταινία θα ξεκινήσει γυρίσματα τον επόμενο μήνα και αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2021 στην πλατφόρμα. Το budget υπολογίζεται στα 75 εκατομμύρια δολάρια.

«Είμαι τόσο ενθουσιασμένος που φτιάχνω αυτήν την ταινία με την Τζένιφερ Λόρενς», δήλωσε ο Μακέι νωρίτερα φέτος. «Είναι αυτό που οι άνθρωποι τον 17ο αιώνα αποκαλούσαν «δυναμίτης υποκριτικής». Και το γεγονός ότι το  Netflix βλέπει αυτήν την ταινία ως μια κωμωδία με παγκόσμια απήχηση θέτει ψηλά στάνταρ για μένα και την ομάδα μου με έναν συναρπαστικό και ενθαρρυντικό τρόπο», δήλωσε.

Ο Άνταμ Μακέι ξεκίνησε την καριέρα του με κωμωδίες όπως ο «Παρουσιαστής» με τον Γουίλ Φέρελ. Η νέα ταινία δεν θα είναι τόσο εκκεντρική όπως οι παλιές του, αλλά μια «σκληρή αστεία σάτιρα», όπως περιγράφει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑThe Prom: Μέριλ Στριπ και Νικόλ Κίντμαν σε LGBTQ μιούζικαλ του Netflix12.09.2018

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b