MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

«Dune»: Αναβάλλεται η νέα ταινία του Denis Villeneuve έως το 2021

Η ταινία «Dune» του Denis Villeneuve επρόκειτο να κυκλοφορήσει τον Δεκέμβριο του 2020, αλλά λόγω της πανδημίας, η πρεμιέρα της μετατίθεται για τον Οκτώβριο του 2021.

Dune
Dune
Monopoli Team

Tον Σεπτέμβριο πήραμε μια γεύση από το επερχόμενο “Dune” του Denis Villeneuve, μετά την κυκλοφορία του πρώτου τρέιλερ και περιμέναμε να το δούμε στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 8 Δεκεμβρίου 2020. Ωστόσο, όλα δείχνουν πως αναβάλλεται για σχεδόν έναν χρόνο αργότερα, δηλαδή για τον Οκτώβριο του 2021.

Σχετικά με την ταινία

Πρωταγωνιστεί ο Timothee Chalamet στον ρόλο του Πολ Ατρίδη, γιο ευγενούς οικογένειας, ενώ τον ρόλο της Τσάνι, της κοπέλας με την οποία έχει μια ερωτική σύνδεση, υποδύεται η Zendaya. Η ιστορία λαμβάνει χώρα στον επικίνδυνο πλανήτη με το όνομα Αρράκης. Το υπόλοιπο καστ απαρτίζεται από τους Oscar Isaac, Rebecca Ferguson, Josh Brolin και Javier Bardem.

O Timothee Chalamet στο Dune

O Timothee Chalamet στο Dune

H ταινία βασίζεται στο μυθιστόρημα επιστημονικής φαντασίας του 1965 του συγγραφέα Frank Herbert, το οποίο στο παρελθόν έχει σημειώσει πολλές αποτυχημένες προσπάθειες αποτύπωσής του στην μεγάλη οθόνη, μια εκ των οποίων ήταν του David Lynch. Φαίνεται, βέβαια, πως η εκδοχή του Villeneuve θα είναι η καλύτερη έως τώρα.

Πάντως, ο σκηνοθέτης ξόδεψε τουλάχιστον έναν χρόνο για να δημιουργήσει τα γιγάντια σκουλήκια που κάνουν την εμφάνισή τους στην ταινία και τα οποία είναι πολύ χαρακτηριστικά για τον πλανήτη, στον οποίο διαδραματίζονται όλα τα γεγονότα. Θεωρούνται μεγάλη απειλή και η σωστή απόδοσή τους θα παίξει σημαντικό ρόλο στην επιτυχία της ταινίας σε σύγκριση με προηγούμενες απόπειρες.

Τα γιγάντια σκουλήκια του Dune

Τα γιγάντια σκουλήκια του Dune

Οι καθυστερήσεις

Δεν είναι μόνο το “Dune” που μετατίθεται για αργότερα, μιας και οι τωρινές συνθήκες χαρακτηρίζονται από μεγάλη αβεβαιότητα για την κινηματογραφική βιομηχανία. Μπορεί ταινίες όπως το “Tenet” να σάρωσαν δεδομένων των συνθηκών, αλλά όλα πρέπει να υπολογίζονται με τέτοιον τρόπο που να ευνοεί τα κέρδη και την επιτυχία που θα σημειώσει το άνοιγμα μιας ταινίας στις αίθουσες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ«Dune»: Κυκλοφόρησε το τρέιλερ της νέας ταινίας του Ντενί Βιλνέβ12.09.2018

Δύο ακόμα πολυαναμενόμενες ταινίες επηρεάζονται ως προς το χρονοδιάγραμμα της πρεμιέρας τους. Αυτές είναι το “Batman” με τον Robert Pattinson και το “Νο Time to Die”, η νέα ταινία James Bond με τον Daniel Craig.

Δείτε το τρέιλερ του “Dune” εδώ:

Πηγή: Dazed

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b