MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΜΟΔΑ

Tρία plus size μοντέλα έγραψαν ιστορία στην πασαρέλα της Versace

Η Jill Kortleve, η Alva Claire και η Precious Lee έγιναν τα πρώτα plus siza μοντέλα που περπάτησαν σε επίδειξη της Donatella Versace.

Monopoli Team

Για πρώτη φορά στην ιστορία του brand

Η διαφορετικότητα στον χώρο της μόδας είναι κάτι που χρειάζεται πολλές προσπάθειες για να επιτευχθεί κι έχουμε μακρύ δρόμο ακόμα να διανύσουμε μέχρι να φτάσουμε στο σημείο που η πασαρέλα θα περιλαμβάνει όλων των ειδών τα πρότυπα. Ωστόσο, έχουν γίνει κάποια σημαντικά βήματα. Συγκεκριμένα, στην Εβδομάδα Μόδας στο Μιλάνο, η Donatella Versace συμπεριέλαβε – στην επίδειξή της για την κολεξιόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2021 – όχι μόνο ένα, αλλά τρία plus size μοντέλα. Συγκεκριμένα, ήταν η πρώτη φορά που συνέβη κάτι τέτοιο στην ιστορία του brand!

Τα μοντέλα αυτά είναι η Jill Kortleve, η Alva Claire και η Precious Lee.

Η εμφάνιση των μοντέλων στην πασαρέλα

Ολόκληρη η κολεξιόν της Versace ήταν εμπνευσμένη από τον βυθό της θάλασσας, γι΄αυτό και η σχεδιάστρια έβγαλε τα μοντέλα στην πασαρέλα με wet look στα μαλλιά τους και ιδιαίτερες λάμψεις στο δέρμα τους. Ειδικότερα, η Kortleve φορούσε μία χαμηλοκάβαλη πένσιλ φούστα και ένα λαμπερό κροπ τοπάκι, ενώ η Claire και η Lee εμφανίστηκαν με τολμηρά φορέματα με σχέδια από αστερίες.

Επιπλέον, άλλες εμφανίσεις είχαν στοιχεία 90s ή άλλες σέξι λεπτομέρειες που θύμιζαν γοργόνες, όπως σουτιέν από κοχύλια.

Τα συγκεκριμένα τρία μοντέλα έχουν περπατήσει ξανά σε επιδείξεις εμβληματικών οίκων. Η Kortleve έχει περπατήσεις για τους Alexander McQueen, Jacquemus, Valentino και Fendi – μάλιστα ήταν η πρώτη plus size καλλονή που περπάτησε για την Chanel, η Claire έχει εμφανιστεί σε επίδειξη των Collina Strada, Mimi Wade και LaQuan Smith, ενώ η Lee πρόσφατα έγινε το κεντρικό πρόσωπο της τελευταίας καμπάνιας Miu Miu.

Αυτή η τολμηρή κίνηση από τη Donatella Versace δίνει ελπίδες πως η ποικιλομορφία στα είδη των σωμάτων στις πασαρέλες θα συνεχιστεί και κάποια στιγμή θα εδραιωθεί στον χώρο της μόδας!

Περισσότερα από Επίκαιρα
VIMA_WEB3b