MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΔΙΕΘΝΗ

Η Yayoi Kusama είναι το πρόσωπο ενός νέου εικονογραφημένου μυθιστορήματος

Η ζωή και τα έργα της Γιαπωνέζας καλλιτέχνιδος Yayoi Kusama απεικονίζεται σ’ ένα εικονογραφημένο μυθιστόρημα που αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα.

Monopoli Team

Οι κόσμοι που οραματίστηκε

Η καλλιτέχνις Yayoi Kysama είναι γνωστή για τους ξεχωριστούς κόσμους που οραματίστηκε μέσα από τα έργα της, τους πίνακές της και την ποίησή της. Πρόκειται για κόσμους που μπορείς να «ταξιδέψεις», ακόμα και εάν έχεις στην διάθεση σου μόνο 30 δευτερόλεπτα. Τώρα, η μοναδική φαντασία της γίνεται εικονογραφημένο μυθιστόρημα.

Ένα εικονογραφημένο μυθιστόρημα από την Elisa Macellari

Το μυθιστόρημα υπό τον τίτλο «Kusama: A Graphic Biography» είναι δημιούργημα μιας Ταϋλανδο-Ιταλής εικονογράφου, της Elisa Macellari και μέσα από αυτό θα γνωρίσουμε την απίστευτη πορεία της Kusama, από την αγροτική Ιαπωνία έως τη Νέα Υόρκη και πώς κατάφερε να εξελιχθεί σε μια από τις πιο πλούσιες γυναίκες καλλιτέχνιδες στον κόσμο. Επιπλέον, είναι το πρώτο έργο που αποτίνει φόρο τιμής στην καλλιτέχνιδα.

Το «Kusama: A Graphic Biography» είναι το τρίτο σε μια σειρά βιβλίων του Laurence King και αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 7 Σεπτεμβρίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ«Leonardo»: Έρχεται σειρά για τη ζωή του Λεονάρντο ντα Βίντσι12.09.2018

Περισσότερα από Εικαστικά
VIMA_WEB3b