MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
TV NEWS

«Leonardo»: Έρχεται σειρά για τη ζωή του Λεονάρντο ντα Βίντσι

Ο 37χρονος Ιρλανδός ηθοποιός Έινταν Τέρνερ θα υποδυθεί τον σπουδαίο εφευρέτη και καλλιτέχνη, Λεονάρντο ντα Βίντσι, σε νέα τηλεοπτική σειρά.

Monopoli Team

Ο 37χρονος Ιρλανδός ηθοποιός Έινταν Τέρνερ, που έγινε γνωστός από τη σειρά «Poldark», επιλέχθηκε για να ενσαρκώσει τον θρυλικό εφευρέτη και καλλιτέχνη, Λεονάρντο ντα Βίντσι, στην επερχόμενη δραματική σειρά «Leonardo».

Η διεθνής παραγωγή τον δείχνει να μαθαίνει την τέχνη του ως νεαρός μαθητευόμενος και στη συνέχεια να φτάνει στο μεγαλείο με την εντολή να ζωγραφίσει «Το Τελευταίο Δείπνο».

Οι δημιουργοί της σειράς

Η σειρά δημιουργήθηκε από τον Frank Spotnitz («The X-Files») και τον Steve Thompson («Sherlock», «Doctor Who») και σκηνοθετείται από τον Daniel Percival («The Man in the High Castle) και τον Alexis Sweet.

Οι ηθοποιοί

Ο Giancarlo Giannini υποδύεται τον δάσκαλο του Λεονάρντο, ενώ η Matilda De Angelis την Caterina da Cremona, αγαπημένη φίλη και μυστηριώδη μούσα του.

Ο Freddie Highmore («Bates Motel») θα υποδυθεί τον Stefano Giraldi, έναν νεαρό ντετέκτιβ που είναι υπεύθυνος για την επίλυση του μυστηρίου στο κέντρο της ιστορίας.

Τι δηλώνει ο παραγωγός

Ο Luca Bernabei, παραγωγός της σειράς, δήλωσε: «Η ιστορία του Leonardo μας καλεί να πιστέψουμε στην ανθρωπότητα, στις εξαιρετικές ικανότητές της και στη δυνατότητα να κοιτάξουμε το μέλλον πέρα από τους ορίζοντες που σήμερα εμφανίζονται ως συντριπτικά εμπόδια. Όπως ακριβώς θα έπραττε μια σύγχρονη ιδιοφυΐα όπως ο Λεονάρντο Ντα Βίντσι. Από την Ιταλία στον κόσμο, (δίνει) ένα μήνυμα ελπίδας και ένα μοντέλο αναγέννησης που, αισθανόμαστε αυτήν τη στιγμή, (είναι) ακόμη πιο αναγκαίο».

Μετά από τρίμηνη διακοπή των γυρισμάτων λόγω της πανδημίας του νέου κορονοϊού, η παραγωγή της σειράς «Leonardo» ξεκίνησε ξανά στις 15 Ιουνίου και θα ολοκληρωθεί εντός του Αυγούστου. Η σειρά αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2021.

Δείτε το τρέιλερ:

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b