MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
01
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΟΜΟΡΦΙΑ

5 εύκολα και άνετα χτενίσματα ιδανικά για το καλοκαίρι

5 όμορφα και βολικά χτενίσματα που θα θέλετε να δοκιμάσετε καθ’όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού, για άνεση όλες τις ώρες!

Monopoli Team

Ήρθε -επιτέλους- η ώρα για τις καλοκαιρινές σας διακοπές. Πέρα από την επιλογή των ρούχων, σημαντική είναι και η επιλογή του κατάλληλου χτενίσματος για τις εξόδους σας στις διακοπές. Παρακάτω σας έχουμε 5 προτάσεις για όμορφα καλοκαιρινά χτενίσματα που θα σας δείχνουν όμορφη σε όλες τις στιγμές των διακοπών σας.

1. Ψηλή κοτσίδα

Ένα πολύ κλασικό, αλλά πάντα όμορφο χτένισμα. Μπορείτε να φτιάξετε τα μαλλιά σας ίσια ή κατσαρά και να τα πιάσετε σε μία ψηλή κοτσίδα. Σε συνδυασμό με το αγαπημένο σας μακιγιάζ ή ντύσιμο θα νιώθετε καλοκαιρινή και όμορφη.

#2 Wet look

Ένα άκρως καλοκαιρινό, κομψό και απόλυτα θηλυκό λουκ. Δοκιμάστε το στις διακοπές σας και δείτε όλα τα βλέμματα στραμμένα πάνω σας.

#3 Beachy Waves

Τα κυματιστά μαλλιά δεν απογοητεύουν ποτέ, όποιο και να είναι το μήκος του μαλλιού σας. Είναι ένα ιδανικό χτένισμα για παραλία, για έξοδο, για φαγητό και για όλες τις περιστάσεις στις καλοκαιρινές σας διακοπές.

#4 Μαλλιά μισά πάνω-μισά κάτω

Ένα βολικό και παράλληλα κολακευτικό χτένισμα για ίσια, κατσαρά ή για οποιοδήποτε άλλο τύπο μαλλιού. Είναι κατάλληλο για όλες τις ώρες της ημέρας.

#5 Χαμηλός κότσος

Το συγκεκριμένο χτένισμα είναι μία φετινή τάση. Πιάστε τα μαλλιά σας έναν χαμηλό κότσο και αφήστε κάποια τουφάκια να πέφτουν μπροστά, είτε κυματιστά είτε ίσια. Θα φαίνεστε φρέσκια και όμορφη στο αγαπημένο σας μέρος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ5+1 κομμάτια που δεν πρέπει να λείπουν από τη βαλίτσα των διακοπών σας12.09.2018

Περισσότερα από Τι Νέα;
VIMA_WEB3b