MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
19
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΔΙΑΚΟΠΕΣ

5 οργανωμένα κάμπινγκ για low budget διακοπές στα ελληνικά νησιά

Ήρθε η ώρα για διακοπές; Σκέφτεστε ποιο μέρος θα επιλέξετε για να κάνετε κάμπινγκ; Δείτε παρακάτω 5 προτάσεις κάμπινγκ για να επιλέξετε αυτό το καλοκαίρι.

Aigiali Camping
Aigiali Camping
Monopoli Team

Τα camping φέτος για τη θερινή περίοδο του 2020 θα λειτουργήσουν αποκλειστικά με κρατήσεις λόγω του υγειονομικού πρωτοκόλλου. Εσείς ακόμα να κάνετε κράτηση;

Simos Camping – Ελαφόνησος

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Simos Camping Elafonisos (@simos_camping_elafonisos) στις

Το Simos Camping βρίσκεται μόλις 50m από την παραλία του Σίμου με τα απίστευτα σμαραγδένια χρώματα θάλασσας, τα χρυσόλευκα χρώματα λεπτής αμμουδιάς και τις μοναδικές στην Ελλάδα αμμοθίνες που φθάνουν τα 10m ύψος, χαρίζοντας εκπληκτική φυσική σκιά. Με υψηλής ποιότητας υπηρεσίες, το Simos Camping, θα φροντίσει οι διακοπές να είναι πραγματικά αξέχαστες με πολλές εκπλήξεις και μεγάλες προσφορές για ακόμα ένα αξέχαστο καλοκαίρι!

Τιμές: 8€/άτομο, σκηνή: 6€

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ.

Aegiali Camping – Αμοργός

Βρίσκεται στον όμορφο κόλπο της Αιγιάλης, με θέα στα βουνά και στα χωριά του οικισμού. Απέχει μόνο 100 μέτρα από την αμμώδη παραλία και αποτελεί έναν οργανωμένο χώρο με όλες τις απαιτούμενες ανέσεις που προβλέπονται για camping.

Τιμές: 5,50€/άτομο, σκηνή: 4€

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ.

Coralli Camping – Σέριφος

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Apostolou panagiotis (@panosapost_) στις

Το Camping Coralli, βρίσκεται πάνω στη θάλασσα, στη χρυσή αμμουδιά Λιβαδάκια, Σερίφου. Συνδυάζει αρμονικά την παρθένα φύση του νησιού, το πυκνό πράσινο με την απαραίτητη σκιά και όλες τις σύγχρονες εγκαταστάσεις κάμπινγκ. Απέχει μόνο 5 λεπτά από το λιμάνι και προσφέρει στους επισκέπτες του την καλύτερη εξυπηρέτηση και επιπλέον παροχές για αξέχαστες διακοπές στις μοναδικές Κυκλάδες.

Τιμές: 8€/άτομο, μικρή σκηνή: 7€, μεγάλη σκηνή: 12€

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ.

Astypalaia Camping – Αστυπάλαια

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Photo Mag Greece (@photo_mag_greece) στις

Το Camping Astypalaia βρίσκεται στο Β’ Μαρμάρι Αστυπάλαιας και λίγα μέτρα μακριά από τη θάλασσα. Είναι περιτριγυρισμένο από καλαμιές και δένδρα και στο μεγαλύτερο μέρος του χώρου που τοποθετούνται οι σκηνές είναι σκιασμένο από δέντρα και στέγαστρα φτιαγμένα από καλάμια. Στο χώρο λειτουργεί ένα μικρό μπαράκι στο οποίο μια φορά την εβδομάδα τουλάχιστον διοργανώνονται live. Στην είσοδο του κάμπινγκ υπάρχει στάση για το λεωφορείο με το οποίο μπορείτε να κινηθείτε στις υπόλοιπες περιοχές του νησιού.

Τιμές: 8€/άτομο, σκηνή: 2€

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ.

Antiparos Camping -Αντίπαρος

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Camping Antiparos (@camping.antiparos) στις

Το Camping Antiparos τοποθετείται σε μια υπέροχη δεντρόφυτη περιοχή, λίγα λεπτά μακριά από τον κεντρικό οικισμό και δίπλα σε μια από τις ομορφότερες παραλίες. Μέσα στο χώρο του κάμπινγκ θα βρείτε ένα μπαρ, μίνι μάρκετ και ένα εστιατόριο που προσφέρει σνακ, νόστιμες σύγχρονες και παραδοσιακές επιλογές φαγητού μαγειρεμένα καθημερινά με τοπικά προϊόντα σε προσιτές τιμές.

Τιμές: 9€/άτομο, μικρή σκηνή: 4€/ημέρα, μεγάλη σκηνή: 6€/ημέρα

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ.

Περισσότερα από Επίκαιρα
VIMA_WEB3b