MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΒΡΑΒΕΙΑ

Χρυσές Σφαίρες, BAFTA και Critics Choice Awards αλλάζουν ημερομηνίες διεξαγωγής

Οι πιο σημαντικές τελετές απονομής κινηματογραφικών βραβείων , αλλάζουν τις ημερομηνίες διεξαγωγής τους, μετά την ανακοίνωση των Όσκαρ.

Monopoli Team

Μετά την ανακοίνωση της Αμερικανικής Ακαδημίας Κινηματογράφου για αλλαγή της ημερομηνίας διεξαγωγής της απονομής των βραβείων Όσκαρ, ήταν αναμενόμενο να ακολουθήσουν και άλλες τελετές σε παρόμοιες ανακοινώνεις. Θυμίζουμε ότι τα βραβεία Όσκαρ μεταφέρθηκαν από τις 28 Φεβρουαρίου, στις 25 Απριλίου 2021.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΌσκαρ 2021: Ανακοινώθηκε η ημερομηνία για την 93η τελετή απονομής των βραβείων12.09.2018

Χρυσές Σφαίρες

Η Ένωση Ξένου Τύπου του Χόλιγουντ, που απονέμει τα βραβεία «Χρυσές Σφαίρες», μετέφερε τη νέα ημερομηνία διεξαγωγής της τελετής, στις 28 Φεβρουαρίου 2021 (την αρχική ημερομηνία των Όσκαρ). Την τελετή θα παρουσιάσουν οι γνωστές κωμικοί και φίλες, Τίνα Φέι και Έιμι Πόλερ.

Τίνα Φέι και Έιμι Πόλερ

BAFTA

Η τελετή BAFTA, της Βρετανικής Ακαδημίας Κινηματογράφου, δεν θα πραγματοποιηθεί στις 14 Φεβρουαρίου, αλλά στις 11 Απριλίου 2021.

Ένωση Κριτικών

Η Ένωση Κριτικών του Λος Άντζελες, ανακοίνωσε ότι η τελετή θα πραγματοποιηθεί στις 7 Μαρτίου 2021. Την εκδήλωση θα παρουσιάζει ο ηθοποιός Taye Diggs. Η Ένωση θα μοιράσει τα βραβεία του κινηματογράφου και της τηλεόρασης σε μία μόνο τελετή. «Τώρα περισσότερο από ποτέ, οι άνθρωποι στρέφονται προς το σινεμά και την τηλεόραση ως μέσο ψυχαγωγίας, παρηγοριάς και εκπαίδευσης», δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Ένωσης Κριτικών, Joey Berlin. «Με το αναθεωρημένο χρονοδιάγραμμα, ανυπομονούμε να γιορτάσουμε τη λαμπρή νέα δουλειά που δημιουργήθηκε κατά τη διάρκεια αυτής της εκτεταμένης σεζόν», πρόσθεσε.

Ανεξάρτητο πνεύμα

Τα βραβεία Ανεξάρτητου πνεύματος θα απονεμηθούν όπως πάντα, μία μέρα πριν τα Όσκαρ, οπότε πρόκειται να πραγματοποιηθούν στις 24 Απριλίου 2021.

Υπενθυμίζεται πως η Ακαδημία που απονέμει τα Όσκαρ, θα επιλέγει πλέον ανάμεσα σε 10 υποψήφιες ταινίες και θα αρχίσει να εφαρμόζει «πρότυπα εκπροσώπησης και διαφορετικότητας στις ταινίες», κάτι που υποστήριξε και η Βρετανική Ακαδημία των BAFTA, σε σχετική ανακοίνωση.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b