MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΠΑΙΔΙ

Πανελλήνιες εξετάσεις: Πώς θα βοηθήσετε το παιδί σας αυτή την περίοδο

Ανεξάρτητα από το εάν ο γιος ή η κόρη σας δίνει Πανελλήνιες ή έχει εξεταστική Πανεπιστήμιο, αυτή η περίοδος είναι συνήθως γεμάτη στρες για όλη την οικογένεια. Να πώς θα βοηθήσετε το παιδί να αποδώσει καλύτερα και να προετοιμαστεί με λιγότερο στρες!

Monopoli Team

Αν και ως γονείς όλοι θα θέλαμε να μπορούσαμε να βοηθήσουμε περισσότερο τα παιδιά μας όταν περνάνε τη γεμάτη άγχος και αγωνία περίοδο των σχολικών εξετάσεων, η διαδικασία αυτή είναι κάτι που δυστυχώς (ή ευτυχώς) θα πρέπει να περάσουν μόνα τους. Ωστόσο, υπάρχουν πολλά που μπορούμε κι εμείς να κάνουμε για να εξασφαλίσουμε ώστε η μελέτη τους θα είναι όσο πιο αποτελεσματική γίνεται.

Για πολλά παιδιά, κατά την προετοιμασία για την εξεταστική το διάβασμα γίνεται τόσο σημαντική προτεραιότητα που συχνά παραμελούν μερικές πολύ σημαντικές ανάγκες τους, όπως ο ύπνος, το φαγητό και η χαλάρωση. Αυτά θα είναι για τη συγκεκριμένη περίοδο δικές σας αρμοδιότητες!

Πολλά παιδιά συνηθίζουν να διαβάζουν πολλές ώρες και να κοιμούνται αργά, αφιερώνοντας ελάχιστες ώρες στην ξεκούρασή τους. Ή να αφιερώνουν στο διάβασμα ακόμη και το λίγο χρόνο που θα χρειάζονταν για να φάνε ένα ολοκληρωμένο γεύμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΔιαχείριση χρόνου: Μία άσκηση για να πετύχετε τους στόχους σας12.09.2018

Η δική σας δουλειά είναι να τους υπενθυμίζετε και να εξασφαλίζετε τις απαραίτητες συνθήκες για να κοιμούνται αρκετά, να τρέφονται σωστά, να ξεκουράζονται, ακόμα και να κάνουν διαλείμματα για να γυμνάζονται ή έστω να έχουν μια χαλαρή σωματική δραστηριότητα.

Όλα αυτά είναι απαραίτητα για τη σωματική και την ψυχική υγεία τους και θα τα βοηθήσουν να μάθουν καλύτερα και να αντιμετωπίσουν πιο αποτελεσματικά το στρες.

Δείτε πώς μπορείτε να βοηθήσετε αποτελεσματικά τα παιδιά

Περισσότερα από The Art of Life
VIMA_WEB3b