MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΚΑΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ο Matthew McConaughey δώρισε 110.000 μάσκες σε νοσοκομεία του Τέξας

Την προηγούμενη εβδομάδα ο διάσημος ηθοποιός Matthew McConaughey μαζί με την σύζυγό του Camila Alves παρέδωσαν 110.000 ιατρικές μάσκες σε επαρχιακά νοσοκομεία του Τέξας.

Monopoli Team

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός Matthew McConaughey και η σύζυγος του επισκέφτηκαν νοσοκομεία σε επαρχιακές περιοχές του Τέξας την Παρασκευή 22 Μαΐου και προχώρησαν στην παραχώρηση 110.000 ιατρικών μασκών, με σκοπό να καλύψουν τις ανάγκες των νοσοκομείων που μάχονται καθημερινά κατά του κορονοϊού.

Η δωρεά των μασκών έγινε από την αυτοκινητοβιομηχανία Lincoln, της οποίας εκπρόσωπος είναι ο ηθοποιός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΣυλλεκτικές φωτογραφίες των John Lennon, David Bowie και άλλων, πωλούνται για καλό σκοπό12.09.2018

Ο McConaughey, ο οποίος μάλιστα κατάγεται από το Τέξας, έκανε μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, με την οποία έκανε γνωστή την σημαντική αυτή πρωτοβουλία της δωρεάς. Μάλιστα, την ανάρτηση συνοδεύει και μία φωτογραφία που απεικονίζει το όχημα με το οποίο μετέφερε τις κούτες με τον ιατρικό εξοπλισμό.

Η πανδημία του κορονοϊού έχει δημιουργήσει μεγάλες ελλείψεις σε προστατευτικό εξοπλισμό στα νοσοκομεία των ΗΠΑ. Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα της Washington Post, το 80% των εργαζομένων στην πρώτη γραμμή δήλωσε πως έχει χρησιμοποιήσει μια μάσκα για μια ολόκληρη βάρδια και το 70% ότι έχει φορέσει την ίδια μάσκα πάνω από μια φορά.

Γι’ αυτό και είναι σημαντικό να λαμβάνονται τέτοιες σημαντικές πρωτοβουλίες από ανθρώπους που έχουν τη δυνατότητα να στηρίξουν κάθε συνάνθρωπό μας που έχει πληγεί από την πανδημία ή και ολόκληρους τομείς, όπως είναι αυτός της υγείας!

Υπενθυμίζεται ότι μέσα στον Απρίλιο το ζευγάρι είχε πραγματοποιήσει μια ακόμα μεγάλη δωρεά 80.000 μασκών σε εργαζόμενους στον τομέα της υγείας.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b