MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΚΑΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Συλλεκτικές φωτογραφίες των John Lennon, David Bowie και άλλων, πωλούνται για καλό σκοπό

Όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις θα δοθούν για την στήριξη ευάλωτων ατόμων, τα οποία αντιμετωπίζουν μια δύσκολη καθημερινότητα, εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού.

John Lennon, Λονδίνο, 1975 © Rowland Scherman
Monopoli Team

Οι φωτογραφίες αποτυπώνουν μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της μουσικής – συμπεριλαμβανομένων των Prince και David Bowie, καθώς και κάποιων πιο σύγχρονων καλλιτεχνών, όπως η Nicki Minaj και η Lana Del Rey!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΑγαπημένα αντικείμενα της Amy Winehouse, του Bono και άλλων καλλιτεχνών, σε δημοπρασία για καλό σκοπό!12.09.2018

Ανάμεσα στις φωτογραφίες που μπορείτε να αγοράσετε αν κι εσείς ενδιαφέρεστε να βοηθήσετε, περιλαμβάνονται φωτογραφίες των Amy Winehouse, Patti Smith, Kurt Cobain και Courtney Love, Nick Cave, Cardi B, Jay-Z και Kendrick Lamar.

Δείτε ολόκληρη τη λίστα με τους καλλιτέχνες εδώ, με την κάθε εκτύπωση να είναι διαθέσιμη με 150$ από σήμερα 26 Μαΐου.

Το 100% των εσόδων από τις πωλήσεις των φωτογραφιών θα διατεθεί στην φιλανθρωπική οργάνωση God’s Love We Deliver, η οποία εδρεύει στη Νέα Υόρκη και παρέχει βοήθεια σε άτομα που έχουν ανάγκη, εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού.

Συγκεκριμένα η God’s Love We Deliver προετοιμάζει γεύματα για ανθρώπους που αδυνατούν εν μέσω πανδημίας να ψωνίσουν ή να μαγειρέψουν μόνοι τους και βοηθάει όλους όσους έχουν ανάγκη με το να πηγαίνουν το φαγητό στα σπίτια τους, είτε πρόκειται για παιδιά είτε για ηλικιωμένους. Όλες οι υπηρεσίες τους παρέχονται φυσικά δωρεάν.

Δείτε μερικές από τις φωτογραφίες που πωλούνται για καλό σκοπό:

Kurt Cobain και Courtney Love, Νέα Υόρκη, 1992 © Michael Lavine

David Bowie, Ηνωμένο Βασίλειο, 1972 © Mick Rock

Cardi B, Nέα Υόρκη, 2019 © Aviva Klein

Leonard Cohen, Λος Άντζελες, 2001 © Ethan Hill

Amy Winehouse, Λονδίνο, 2004 ©Jake Chessum

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b