MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΣΙΝΕΜΑ

Tenet: Δείτε το νέο trailer της πολυαναμενόμενης ταινίας του Christopher Nolan

Μέσα από τον εικονικό κόσμο του διαδικτυακού παιχνιδιού Fortnite έκανε πρεμιέρα το νέο trailer της επικείμενης ταινίας του Christopher Nolan «Tenet».

Tenet
Monopoli Team

Το νέο trailer της πολυαναμενόμενης ταινίας του Christopher Nolan, «Tenet» έκανε πρεμιέρα στο διαδικτυακό παιχνίδι Fortnite. Αν και το καινούριο project του διάσημου σκηνοθέτη καλύπτεται από ένα πέπλο μυστηρίου και λίγες πληροφορίες έχουν γίνει γνωστές γι’ αυτό, ωστόσο, πρόκειται για μια περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας, που περιστρέφεται γύρω από τον κόσμο της διεθνούς κατασκοπείας.

Tenet

Εκτός από τη σκηνοθεσία ο Nolan έχει αναλάβει και το σενάριο της ταινίας, ενώ στον πρωταγωνιστικό ρόλο βρίσκεται ο John David Washington («Η Παρείσφρηση», «Ballers»), πλαισιωμένος από ένα δυνατό cast: Robert Pattinson, Elizabeth Debicki, Dimple Kapadia, Aaron Taylor-Johnson, Clémence Poésy, Michael Caine και Kenneth Branagh.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑFire: Η ταινία μικρού μήκους του David Lynch κάνει…ψηφιακή πρεμιέρα!12.09.2018

Το πρώτο trailer του «Tenet» φλέρταρε με την αντίληψη ενός χρόνου, ο οποίος μπορεί να αναστραφεί, μια ιδέα που επεκτείνεται στο νέο trailer. Ο πρωταγωνιστής John David Washington μαθαίνει πως να στρεβλώνει τον χρόνο, καθώς το μέλλον του κόσμου κρέμεται από μια κλωστή.

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας εδώ:

Η πρεμιέρα του καινούριου τρέιλερ της ταινίας του Christopher Nolan στον τεράστιο εικονικό κόσμο της Epic Games, ωστόσο, δεν απαντά στο κρίσιμο ερώτημα για το αν η κυκλοφορία της ταινίας στις κινηματογραφικές αίθουσες θα καταφέρει να πραγματοποιηθεί στις 17 Ιουλίου του 2020, σύμφωνα με τον επίσημο προγραμματισμό.

Σε μια εποχή που τα μεγάλα κινηματογραφικά στούντιο έχουν αναστείλει προσωρινά τις κυκλοφορίες των ταινιών τους στους κινηματογράφους εξαιτίας του covid-19, το μέλλον δεν φαντάζει και τόσο βέβαιο για ένα από τα μεγαλύτερα blockbuster της φετινής χρονιάς.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b