MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
NEA

Η Ριάνα έγινε η πλουσιότερη γυναίκα μουσικός στην Βρετανία!

Μόλις στα 32 της χρόνια, η ποπ σταρ από τα Μπαρμπέιντος, έχει δημιουργήσει μεγαλύτερη περιουσία από την Αντέλ, τον Εντ Σίραν και τον Μικ Τζάγκερ!

Monopoli Team

Η Ριάνα μεγάλωσε σε ένα προβληματικό οικογενειακό περιβάλλον, με τον πατέρα της να είναι εθισμένο στα ναρκωτικά και το αλκοόλ. Μετά το διαζύγιο των γονιών της, πρόσεχε μόνη τα δυο της αδέρφια, όσο η μητέρα της δούλευε για να τους συντηρήσει.

Όπως συνέβη και με πολλούς άλλους καλλιτέχνες, οι δυσκολίες της ζωής την ώθησαν στο να ακολουθήσει τα όνειρά της και να φτάσει όσο πιο ψηλά γίνεται. Κι αυτό γιατί πλέον, η 32χρονη ποπ σταρ από τα Μπαρμπέιντος της Καραϊβικής, είναι επίσημα η πλουσιότερη γυναίκα καλλιτέχνις στην Μεγάλη Βρετανία!

Η λίστα των Sunday Times

Συγκεκριμένα, με περιουσία που ξεπερνάει τις 450 εκατομμύρια λίρες, η διάσημη τραγουδίστρια από τα Μπαρμπέιντος, η οποία τα τελευταία χρόνια ζει μόνιμα στο Λονδίνο, βρέθηκε στην 3η θέση της «Rich List» των Sunday Times, με τους πλουσιότερους μουσικούς στη Μεγάλη Βρετανία.

Έτσι, κατάφερε να ξεπεράσει μέχρι και την Αντέλ, τον Εντ Σίραν, τον Έλτον Τζον και τον Μικ Τζάγκερ, ενώ μπροστά της βρίσκονται ο συνθέτης του Μπρόντγουει, Άντριου Λόιντ Γουέμπερ και το πρώην «σκαθάρι», Πολ Μακάρτνει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΗ Ριάννα γράφει ιστορία στο εξώφυλλο της βρετανικής Vogue12.09.2018

Fenty: Το δικό της brand!

Διαφημιστική αφίσα από το brand καλλυντικών της Ριάνα, Fenty Beauty.

Η Ριάνα μετακόμισε έναν χρόνο πριν στο Λονδίνο μόνιμα, για να φροντίζει τις επιχειρηματικές δραστηριότητες στο brand ρούχων και καλλυντικών της, Fenty. Η περιουσία της (468 εκατομμύρια λίρες) υπολογίζεται κυρίως από τα κέρδη του brand, αν σκεφτεί κανείς ότι η σταρ δεν έχει κυκλοφορήσει καινούργιο μουσικό άλμπουμ, από το 2016!

Βασίλισσα των τίτλων!

Παρουσίαση συλλογής ρούχων, του πολυτελούς οίκου μόδας Fenty.

Ο τίτλος της πλουσιότερης γυναίκας μουσικού στην Βρετανία, δεν είναι ο μοναδικός της. Στα 22 της χρόνια, η ποπ σταρ έγινε η μόνη γυναίκα καλλιτέχνις στην ιστορία του αμερικανικού Billboard, με 4 τραγούδια στο νούμερο 1, σε μία μόλις χρονιά. Στα 24, έσπασε το ρεκόρ ως η καλλιτέχνις με τις μεγαλύτερες πωλήσεις σε δίσκους. Στα 31, έγινε η πρώτη έγχρωμη γυναίκα, που ιδρύει έναν πολυτελή οίκο μόδας, τον Fenty, που υποστηρίζεται από τον κολοσσό της μόδας, Louis Vuitton. Η Ριάνα, επίσης, ίδρυσε και την εταιρεία καλλυντικών Fenty Beauty, το 2017, και μια σειρά δικών της εσωρούχων για όλα τα μεγέθη, που ονομάζεται Savage x Fenty.

Αν και πλέον δεν ασχολείται με τη μουσική και δεν δημιουργεί πια το ένα hit μετά το άλλο, στο επιχειρηματικό κομμάτι, φαίνεται να διαπρέπει.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b