MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΜΟΥΣΙΚΉ

Οι BTS ετοιμάζουν live stream συναυλία για το καλοκαίρι!

Το διάσημο K-Pop συγκρότημα BTS θα παίξει για τους εκατομμύρια θαυμαστές του σε μία live stream συναυλία με τίτλο “Bang Bang Con”

Οι BTS στα βραβεία Grammy
Οι BTS στα βραβεία Grammy
Monopoli Team

Το δημοφιλές κορεάτικο συγκρότημα, με εκατομμύρια θαυμαστές σε όλο τον κόσμο, BTS, ανακοίνωσαν ότι θα κάνουν μία live stream συναυλία τον Ιούνιο!

Οι RM, Jin, SUGA, j-hope, Jimin, V και Jung Kook θα μπορέσουν μέσω της συναυλίας να έρθουν πιο κοντά με τους θαυμαστές τους -γνωστοί και ως ARMY– σε μία περίοδο που ο κορονοϊός και η καραντίνα τους κρατούν σπίτι, σε κοινωνική αποστασιοποίηση. Μία live stream συναυλία από το αγαπημένο συγκρότημα σίγουρα θα βοηθήσει στο να μας φτιάξει η διάθεση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟι The Killers δίνουν συναυλία μέσω livestream!12.09.2018

Οι BTS ανακοίνωσαν ότι το “Bang Bang Con The Live”, όπως έχει τίτλο η συναυλία, θα πραγματοποιηθεί στις 14 Ιουνίου. Στην Κορέα θα παίξουν στις 6 το απόγευμα, δηλαδή 12 το μεσημέρι ώρα Ελλάδος.

Η συναυλία θα διαρκέσει περίπου 90 λεπτά, ενώ θα περιλαμβάνει και άλλο περιεχόμενο μετά τη μουσική. Οι αναλυτικές λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν τις επόμενες εβδομάδες.

Τους προηγούμενους μήνες, το συγκρότημα είχε πραγματοποιήσει άλλο ένα μουσικό event, ένα ολόκληρο Σαββατοκύριακο όπου έκαναν streaming online παλαιότερες συναυλίες τους. Η ανταπόκριση των θαυμαστών τους ήταν για ακόμη μια φορά ενθουσιώδης, αφού τους παρακολούθησαν πάνω από 50 εκατομμύρια θεατές!

Το τελευταίο τους άλμπουμ “Map Of The Soul: 7” κυκλοφόρησε τον Φεβρουάριο. Μέσα σε λίγα μόλις λεπτά, το δεύτερο βίντεο κλιπ από το άλμπουμ για το τραγούδι “ON” έσπασε κάθε ρεκόρ. Με 1,54 εκατομμύρια παράλληλους θεατές  έγινε η μεγαλύτερη και πιο δημοφιλής πρεμιέρα βίντεο κλιπ στο YouTube.

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b