MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Korean Film Archive: Eυκαιρία να απολαύσουμε κορεάτικο σινεμά, εντελώς δωρεάν!

Το κανάλι Korean Film Archive στο YouTube, μας δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθήσουμε αμέτρητες κορεάτικες ταινίες δωρεάν!

The Day a Pig Fell Into the Well
Monopoli Team

Αν λατρέψατε την ταινία «Παράσιτα» που θριάμβευσε στα φετινά Όσκαρ και είστε και σινεφίλ, τότε ίσως πρέπει να ρίξετε μια ματιά στο κανάλι Korean Film Archive στο YouTube.

Chunhyang

Πρόκειται για μια ιδιωτική πρωτοβουλία της Νότιας Κορέας, που ανταποκρίνεται στην όλο και αυξανόμενο ζήτηση και αποδοχή για κορεάτικες ταινίες στο κόσμο. Στο κανάλι θα βρείτε 190 κλασικές κορεάτικες ταινίες από το 1930 και μετά, δωρεάν, για θέαση. Ασπρόμαυρες και έγχρωμες ταινίες, διαφόρων σκηνοθετών, βρίσκονται ψηφιακά αποκατεστημένες στο αρχείο του.

Η Google μάλιστα, ανέλαβε την αγγλική μετάφραση των υποτίτλων, ενώ στην περιγραφή κάτω από κάθε βίντεο, θα βρείτε πληροφορίες για τους συντελεστές και την υπόθεση κάθε ταινίας.

Από τις πιο γνωστές κορεάτικες ταινίες του αρχείου, που μπορείτε να απολαύσετε είναι το το «Chunhyang» και το «The Day a Pig Fell Into the Well».

The Day a Pig Fell Into the Well

Επίσης, το κανάλι μας προτρέπει να επισκεφτούμε το site http://www.kmdb.or.kr, όπου εκεί βρίσκονται ακόμα περισσότερες – συγκεκριμένα 400 – κορεάτικες ταινίες για να απολαύσουν οι λάτρεις του κορεάτικου κινηματογράφου!

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b