MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
GOOD NEWS

Διάσημοι Βρετανοί φορούν μάσκες που απεικονίζουν γνωστούς πίνακες, για καλό σκοπό

Βρετανοί celebrities όπως ο Stephen Fry και η Elizabeth Hurley φορούν μάσκες του σχεδιαστή Ron Arad, για να συγκεντρώσουν χρήματα για το Βρετανικό ΕΣΥ.

Monopoli Team

Ο βιομηχανικός σχεδιαστής και αρχιτέκτονας, Ron Arad, λάνσαρε στις 25 Απριλίου, έναν έρανο με μάσκες, σε συνεργασία με διάσημους Βρετανούς για να συγκεντρώσει χρήματα για το Βρετανικό Εθνικό Σύστημα Υγείας που πολεμάει την πανδημία του Covid-19.

Stephen Fry

Το πρότζεκτ ονομάζεται «Χαμογελάστε για το NHS» και συμμετέχουν celebrities όπως ο κωμικός ηθοποιός Stephen Fry, ο κωμικός David Baddiel και το μοντέλο-ηθοποιός Elizabeth Hurley. Επίσης, συμμετέχουν τηλεπαρουσιαστές και δημοσιογράφοι, όπως η Natasha Kaplinsky και ο Robert Peston. Επίσης, έγινε σε συνεργασία με το Ίδρυμα Ostro Fayre Share.

Elizabeth Hurley

Οι υφασμάτινες μάσκες του έχουν εκτυπωμένους πίνακες και πορτραίτα διάσημων καλλιτεχνών όπως ο Πικάσο, ο Ανρί Ματίς και ο Νταλί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑKeep Calm#11: Οι πιο εναλλακτικές «μάσκες» για προστασία από τον κορονοϊό!12.09.2018

David Baddiel

«Εκτός από τα οφέλη του περιορισμού της μετάδοσης ιού από το βήχα και το φτάρνισμα και τη μείωση των περιπτώσεων ανθρώπων που αγγίζουν τα πρόσωπά τους, το πρωταρχικό όφελος αυτών των μη ιατρικών μασκών προσώπου είναι στους άλλους: αυτά τα σχέδια πινάκων μετατρέπουν τις μάσκες από κάτι απρόσωπο και τρομακτικό σε καλύμματα που θα κάνουν τους ανθρώπους να χαμογελάσουν», δήλωσε ο Ron Arad.

Robert Peston

Natasha Kaplinsky

«Γίνονται συζητήσεις για να καταστούν οι μάσκες διαθέσιμες στο κοινό, τόσο με τη μορφή έτοιμων μασκών, όσο και με τη διάθεση των σχεδίων για εκτύπωση από το σπίτι», ανέφερε ο σχεδιαστής.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b