MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
23
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
VIRTUAL SAFARI

Σαφάρι Live: Η άγρια φύση της Νοτίου Αφρικής στις οθόνες μας

Τώρα μπορείτε να απολαύσετε την φυσική ομορφιά της Νότιας Αφρικής σε ένα virtual και διαδραστικό σαφάρι.

Φωτογραφία σπάνιου λευκού λιονταριού από το live σαφάρι της WildEarth
Monopoli Team

Η καραντίνα σίγουρα δεν έχει σταματήσει τα παιδιά (και όχι μόνο) από το να αποζητούν λίγη περιπέτεια στην καθημερινότητα τους. Μπορεί η πανδημία να μην μας επιτρέπει να ταξιδέψουμε ακόμα σε εξωτικούς προορισμούς ή να ζήσουμε διαφορετικές περιπέτειες στη φύση, υπάρχει όμως ένα virtual σαφάρι που μας επιτρέπει να ζήσουμε όλα αυτά -έστω από το σπίτι!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΔιαδικτυακή περιήγηση σε 10 δημοφιλή Μνημεία Παγκόσμιας Κληρονομιάς12.09.2018

Η εταιρεία WildEarth που διοργανώνει δύο σαφάρι την ημέρα, άρχισε να προβάλλει διαδικτυακά τα tour της, μαζεύοντας πάνω από 1 εκατομμύριο θεατές μέσα στον Απρίλιο! Το “Safari-Live” μας επιτρέπει να ταξιδέψουμε μαζί με τους ειδικούς στην άγρια φύση της Νότιας Αφρικής, όπως θα γινόταν σε ένα κανονικό σαφάρι.

Φωτογραφία από ένα από τα προηγούμενα live σαφάρι!

Φωτογραφία από ένα από τα προηγούμενα live σαφάρι!

Μέσα από την οθόνη του υπολογιστή ή του κινητού μας, μπορούμε να επισκεφτούμε περιοχές με άγρια ζώα, όπως λίμνες όπου συχνάζουν ελέφαντες, ρινόκεροι, λεοπαρδάλεις και άλλα άγρια ζώα που σίγουρα δεν έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε. Κάθε ξεναγός του σαφάρι έχει μαζί του μία κάμερα, και έτσι μας παίρνει ουσιαστικά μαζί του στο κάθε σαφάρι, καθώς αυτό πραγματοποιείται!

Παρακολουθήστε παρακάτω το σημερινό live safari και ορίστε υπενθύμιση για το επόμενο!

Στόχος του WildEarth είναι “να δείξει την φυσική ομορφιά της Νότιας Αφρικής σε όλο τον κόσμο, και να μάθει στα παιδιά την φύση.” Μόλις ξεκίνησε η καραντίνα, λοιπόν, αποφάσισαν να πραγματοποιούν ένα live εικονικό σαφάρι, όπου ο καθένας μπορεί να παρακολουθήσει, αλλά και να αφήσει τη δική του ερώτηση στους ειδικούς ξεναγούς!

Στην Ελλάδα μπορούμε να το παρακολουθήσουμε live στις 7 το πρωί ή στις 4 το απόγευμα, ενώ μπορούμε να απολαύσουμε παλαιότερες ξεναγήσεις, εδώ.

Περισσότερα από Επίκαιρα
VIMA_WEB3b