MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
VIRTUAL TOUR

Διαδικτυακή περιήγηση σε 10 δημοφιλή Μνημεία Παγκόσμιας Κληρονομιάς

Εν μέσω καραντίνας, μένουμε σπίτι και εξερευνούμε, εικονικά, δέκα δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς, ανακαλύπτοντας τα μυστικά τους.

Αξιοθέατα
Monopoli Team

Από το Περού ως την Καμπότζη και από τη Γαλλία έως την Ιορδανία, ταξιδεύουμε διαδικτυακά και περιηγούμαστε σε δέκα από τα σημαντικότερα και δημοφιλέστερα αξιοθέατα του πλανήτη. Μαθαίνουμε την ιστορία πίσω από τα σπουδαιότερα επιτεύγματα του ανθρώπινου πολιτισμού, θαυμάζουμε την αρχιτεκτονική και την τεχνοτροπία τους και αφήνουμε την ομορφιά της φύσης και της τέχνης να γεμίσει με φως την καθημερινότητά μας.

Machu Picchu, Περού

Φωτογραφία: airpiano.com

Η αρχαία πόλη «Machu Picchu», η οποία χτίστηκε περίπου το 1450 μ.Χ. στο απόγειο της δύναμης της αυτοκρατορίας των Ίνκα, βρίσκεται μέσα σε ένα τροπικό δάσος στις ανατολικές πλαγιές των περουβιανών Άνδεων, σε υψόμετρο 2430 μ. . Οι αρχαιολόγοι θεωρούν ότι το ιστορικό αυτό μνημείο, σύμβολο της εξαιρετικής, για την εποχή, αρχιτεκτονικής, γεωργικής και μηχανικής ικανότητας των Ίνκα, αποτελούσε είτε βασιλική κατοικία για τον αυτοκράτορα και τους ευγενείς είτε ιερός θρησκευτικός τόπος.

Εξερευνήστε ψηφιακά τα τείχη, τα ανάκτορα, τους ναούς, τις σκάλες και τις κατοικίες του δημοφιλέστερου αξιοθέατου της Νοτίου Αμερικής, μέσω του YouVisit’s virtual, το οποίο περιλαμβάνει και ασύγχρονη αφήγηση, με πληροφορίες για την αρχιτεκτονική και την ιστορία του μνημείου. Παράλληλα, για μια άκρως καθηλωτική θέα της τοποθεσίας από ψηλά περιηγηθείτε στις διαδραστικές εικόνες του Air Pano.
*Μνημείο παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς από την Unesco, 1983

Περισσότερα από Επίκαιρα
VIMA_WEB3b