MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
19
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΥ ΖΗΝ

Ανοιξιάτικη αποτοξίνωση μ΄ένα 3ήμερο online detox retreat

Μια διαφορετική εμπειρία αποτοξίνωσης, αναζωογόνησης και επανεκκίνησης υπόσχεται ένα τριήμερο Detox Retreat το οποίο διοργανώνεται από τις 15 έως τις 17 Μαΐου και μπορείτε ν’ απολαύσετε από την άνεση του σπιτιού σας!

Monopoli Team

Εδώ και 2 δεκαετίες, κάθε άνοιξη ο Κωνσταντίνος Χαραντινιώτης, Master Yoga Teacher και Wellness Coach, διοργανώνει σε διάφορα υπέροχα σημεία της Ελλάδας, Detox Retreats. Πρόκειται για ολιγοήμερες αποδράσεις αναζωογόνησης που, εκτός από πρακτικές yoga, περιλαμβάνουν προγράμματα αγιουβερδικής διατροφής, διαλογισμού, διαδρομές στη φύση και πολλά άλλα!

Για πρώτη φορά φέτος, καθώς οι συνθήκες περιορίζουν τις μετακινήσεις μας, το ετήσιο Detox Retreat, αποκτά online μορφή και έχει στόχο να μας προσφέρει μία ολική εμπειρία αποτοξίνωσης και επανεκκίνησης από την άνεση του σπιτιού μας. Ο Κωνσταντίνος Χαραντινιώτης μάς εξηγεί πώς θα γίνει αυτό και ποια θα είναι τα οφέλη αυτής της εμπειρίας.

Τι είναι ακριβώς το Detox Retreat και σε τι ωφελεί;

Retreat σημαίνει απόσυρση. Να κάνεις ένα βήμα πίσω. Ως πρακτική είναι n συνειδητή απόφαση να κάνεις πίσω για ένα συγκεκριμένο διάστημα, προκειμένου να δώσεις χώρο και χρόνο για σύνδεση και ανασύνταξη δυνάμεων. Αυτό ακριβώς προτείνω μέσα από αυτό το online πρόγραμμα αποτοξίνωσης σώματος και πνεύματος.

Το μεγαλύτερο κέρδος από αυτό το πρόγραμμα, είναι η ανακάλυψη ότι οι πρακτικές και τα εργαλεία της yoga (φιλοσοφία και άσκηση), της διατροφικής αποτοξίνωσης, του διαλογισμού και του mindfulness χρειάζονται μόνο μία προϋπόθεση για να λειτουργήσουν. Χρειάζονται μόνο, την ειλικρινή σας πρόθεση και συμμετοχή.

To online detox retreat είναι σχεδιασμένο για να σας οδηγήσει σε μία βαθιά εμπειρία ευεξίας. Είναι η ευκαιρία για να δείτε στην πράξη, όλα όσα μπορείτε να κάνετε από τον δικό σας χώρο ούτως ώστε να ωφελήσετε την υγεία σας σε σώμα και νου, και να κάνετε ένα διάλειμμα αυτοφροντίδας.

Πάνω απ’ όλα αποτελεί μία σπάνια ευκαιρία να εξερευνήσετε για τρεις ημέρες, μία διαφορετική εκδοχή της καθημερινότητάς σας. Μέσα στο ίδιο σας το σπίτι, θα πρωταγωνιστήσετε σε ένα διαφορετικό σενάριο της ζωής σας. Επιπλέον θα διαπιστώσετε πως οποιαδήποτε στιγμή το θελήσετε, από το σημείο στο οποίο βρίσκεστε, έχετε την δύναμη χρησιμοποιώντας τα κατάλληλα εργαλεία, να δημιουργείτε εκείνες τις συνθήκες, που επιτρέπουν στον εαυτό σας να “ανθίσει”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑO Κωνσταντίνος Χαραντινιώτης εξηγεί γιατί η yoga είναι ιδανική για άσκηση στο σπίτι12.09.2018

Γιατί επιλέγεις αυτή την εποχή για το Detox Retreat;

Η Άνοιξη έρχεται μία φορά τον χρόνο. Και τώρα είναι εδώ. Ο ρυθμός της φύσης μας καλεί να τον ακολουθήσουμε. Όπως αυτή τη στιγμή η φύση καθαρίζει και ανανεώνεται, έτσι σας καλώ και εγώ, όπως κάθε χρόνο σας, σε αποτοξίνωση και ανανέωση νου και σώματος.

Τι περιλαμβάνει το online πρόγραμμα;

Καθημερινές τάξεις Υοga/Asana, Pranayama και Διαλογισμού (πρωί και απόγευμα), ομιλίες φιλοσοφίας, ayurveda και αποτοξίνωσης, οδηγίες και συνταγές για αποτοξινωτικό διατροφικό πρόγραμμα καθώς και για ρουτίνες καθαρισμού και αποτοξίνωσης σε σώμα και νου. Ακολουθώντας για τρεις ημέρες το πρόγραμμα, τις πρακτικές και τις οδηγίες θα πετύχετε σίγουρα αποτοξίνωση νου και σώματος. Ως αποτέλεσμα θα αισθάνεστε όμορφα, ανάλαφρα και σε επαφή με το κέντρο σας.

Βρείτε περισσότερες πληροφορίες για το online Detox Retreat εδώ

Περισσότερα από Fitness
VIMA_WEB3b