MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Cinelinx: Ένα κινηματογραφικό επιτραπέζιο παιχνίδι, για όλη την οικογένεια

Μένουμε σπίτι και κατεβάζουμε δωρεάν, εκτυπώνουμε και παίζουμε οικογενειακά, το κινηματογραφικό επιτραπέζιο Cinelinx.

Monopoli Team

Αν είστε σινεφίλ, αν σας αρέσουν τα παιχνίδια και ήδη έχετε παίξει πολλές φορές τα ίδια επιτραπέζια, τότε σας έχουμε μια ιδανική πρόταση. Όσο μένουμε σπίτι, μπορούμε να κατεβάσουμε εντελώς δωρεάν, την έκδοση του κινηματογραφικού επιτραπέζιου, Cinelinx.

Oι δημιουργοί του Cinelinx, ανέβασαν μια έκδοση του online, συνειδητοποιώντας πως ο κόσμος θέλει συνεχώς καινούργια πράγματα για να ασχολείται την περίοδο της καραντίνας.

Το μόνο που θα χρειαστεί να κάνετε, αφού κατεβάσετε το αρχείο ηλεκτρονικά, είναι να εκτυπώσετε τις 180 κάρτες του παιχνιδιού που περιλαμβάνουν κινηματογραφικούς τίτλους, ονόματα ηθοποιών και σκηνοθετών, ατάκες και κινηματογραφικά είδη.

Σκοπός του Cinelinx, είναι η δημιουργία ντόμινο από κάρτες, με σωστές συνδέσεις. Για παράδειγμα, αν η πρώτη κάρτα του παιχνιδιού είναι «Fight Club», δηλαδή η ταινία με τον «Μπραντ Πιτ», τότε μπορεί να ακολουθήσει η κάρτα «Μπραντ Πιτ». Μετά την κάρτα του «Μπραντ Πιτ», μπορείτε να τοποθετήσετε την κάρτα «Κέιτ Μπλάνσετ», με την οποία συμπρωταγωνίστησαν στη ταινία «Βαβέλ».

Μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν, την online έκδοση του Cinelinx, εδώ.

Σας προτείνουμε να δείτε αυτό το βιντεάκι με τις οδηγίες του παιχνιδιού:

Περισσότερα από Επίκαιρα
VIMA_WEB3b