MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΔΙΕΘΝΗ

Θετικός στον κορονοϊό ο Βρετανός πρωθυπουργός, Μπόρις Τζόνσον

Ο Μπόρις Τζόνσον, ο Πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου, διαγνώστηκε θετικός στον κορονοϊό και τίθεται σε καραντίνα.

Monopoli Team

Όπως έγινε γνωστό, ο Μπόρις Τζόνσον εμφάνισε ήπια συμπτώματα και τίθεται σε καραντίνα, ωστόσο θα συνεχίσει να εκτελεί κανονικά τα καθήκοντά του.

«Τις τελευταίες 24 ώρες παρουσίασα ήπια συμπτώματα και διαγνώστηκα θετικός στον κορονοϊό», έγραψε στο Twitter ο Τζόνσον. «Τώρα έχω τεθεί σε αυτό-απομόνωση αλλά θα συνεχίσω να ηγούμαι της κυβερνητικής απόκρισης, μέσω βιντεο-συνεδριάσεων καθώς παλεύουμε αυτόν τον ιό. Μαζί θα τον νικήσουμε.», καταλήγει ο Βρετανός πρωθυπουργός και συνοδεύει το μήνυμά του με το χάσταγκ «Μείνετε Σπίτι, Σώζει Ζωές».

Τις τελευταίες εβδομάδες, ο Μπόρις Τζόνσον δεχόταν συνεχώς επικριτικά σχόλια για τον τρόπο που είχε αποφασίσει να διαχειριστεί αρχικά το ζήτημα με την πανδημία του κορονοϊού και πολύ γρήγορα αναγκάστηκε να αλλάξει πολιτική, εφαρμόζοντας περιοριστικά μέτρα για την αναχαίτιση της εξάπλωσης του ιού στην χώρα.

Την ίδια στιγμή, πάρα πολλά κράτη μετρούν ήδη χιλιάδες νεκρούς και οι επικριτές του Τζόνσον του επιρρίπτουν ευθύνες για το ότι χάθηκε πολύτιμος χρόνος με την καθυστέρησή του στην λήψη μέτρων.

Με σχετικό διάγγελμά του το βράδυ της Δευτέρας 23 Μαρτίου, ο Μπόρις Τζόνσον έκανε έκκληση στους Βρετανούς πολίτες να παραμείνουν στα σπίτια τους, κάνοντας λόγο για «την μεγαλύτερη απειλή που αντιμετωπίζει η χώρα εδώ και δεκαετίες». 

Περισσότερα από Τι Νέα;
VIMA_WEB3b