MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
16
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Θέατρο Σκιών

Avanti μαέστρο… ρεμπέτικα, του Ηλία Καρελλά στο Μέγαρο Μουσικής

Η παράσταση του Θεάτρου Σκιών «Avanti μαέστρο… ρεμπέτικα» του Ηλία Καρελλά, με ζωντανή μουσική και τη συμμετοχή του Αγάθωνα και της Κατερίνας Τσιρίδου, έρχεται, από τις 19 Φεβρουαρίου 2020, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Αγάθωνας
Αγάθωνας
Monopoli Team

«Avanti μαέστρο… ρεμπέτικα». Μια ολοκαίνουργια παραγωγή για ηλικίες έως 102 ετών που ετοίμασε ο δημοφιλής σκιοπαίκτης και σκηνοθέτης Ηλίας Καρελλάς για όλη την οικογένεια. Μια παράσταση-έκπληξη για όλη την οικογένεια, με ζωντανή μουσική και γιγαντοφιγούρες θεάτρου σκιών που παρουσιάζεται στο Φουαγιέ Ισογείου του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών κάθε Τετάρτη στις 9 το βράδυ από τις 19 Φεβρουαρίου έως τις 11 Μαρτίου. Μαζί του, στη σκηνή του Σπιτιού του Καραγκιόζη, ο Αγάθωνας, ο πιο γνήσιος εκφραστής του λαϊκού τραγουδιού, και η γνωστή ερμηνεύτρια Κατερίνα Τσιρίδου.

Avanti μαέστρο… ρεμπέτικα Ηλίας Καρελλάς Αγάθωνας

Ηλίας Καρελλάς | Φωτογραφία: Chara Gerasimopoulou

«Avanti μαέστρο… ρεμπέτικα»: Η παράσταση

Ο μπερντές φωτίζεται, και το μελωδικό οδοιπορικό στον χάρτη του ρεμπέτικου αρχίζει. Ο αγαπημένος ήρωας συναντά μεγάλους συνθέτες και ερμηνευτές, συνομιλεί με τον Βαμβακάρη, τον Χατζηχρήστου, την Νίνου, τον Τσιτσάνη, την Εσκενάζυ, τον Παπαϊωάννου, τον Χατζιδάκι και, μαζί με την παρέα του, μας αφηγείται σπαρταριστά στιγμιότυπα από τη ζωή και την καριέρα τους.

Κατερίνα Τσιρίδου

Τα τραγούδια

Ένα ταξίδι με ζωντανή ορχήστρα, γεμάτο χιούμορ και ξεκαρδιστικές στιγμές του Καραγκιόζη, από τη «Φραγκοσυριανή» ως το «Καροτσέρη τράβα» και από «Τα καβουράκια» ως «Το μινόρε της αυγής», το «Θέλω στα μπουζούκια», τα «Λεμονάδικα», το «Εγώ πληρώνω τα μάτια», το «Απόψε στις ακρογιαλιές»  και πολλά αγαπημένα λαϊκά τραγούδια.

*Συμπαραγωγή: Θίασος Σκιών Καρελλά – Τέχνης Πολιτεία – Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Συγγραφέας: Ηλίας Καρελλάς
Σκηνοθεσία: Ηλίας Καρελλάς


Παίζουν: Ηλίας Καρελλάς | Ζωντανή Μουσική: Αγάθωνας (φωνή, μπουζούκι), Κατερίνα Τσιρίδου (φωνή, μπαγλαμάς), Κυριάκος Γκουβέντας (βιολί), Δήμος Βουγιούκας (ακορντεόν), Νίκος Πρωτόπαπας (κιθάρα, φωνή), Θοδωρής Ξηντάρης (μπουζούκι, φωνή). | Δήμητρα Κώνστα, Νικόλας Τζιβελέκης: χειρισμός φιγούρας.

Τιμές Εισιτηρίων: 12 € (γενική είσοδος)
Διάρκεια Παραστάσεων: Από 19 Φεβρουαρίου 2020 έως 11 Μαρτίου 2020
Πληροφορίες: Σημεία Προπώλησης:Εκδοτήρια: Βασ.Σοφίας & Κόκκαλη, Αθήνα Ομήρου 8, Αθήνα | 210 72 82 333,| megaron.gr | και σε όλα τα καταστήματα Public. Ομαδικές κρατήσεις: Τηλ 210 7282367
Παραστάσεις: Κάθε Τετάρτη στις 21:00
Link Εισιτηρίων: https://webtics.megaron.gr/el/events/?eventid=2466&showid=5557#5557
Πληροφορίες Χώρου: Παιδική Σκηνή Β΄ Φουαγιέ Ισογείου, Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, Λεωφ. Βασιλίσσης Σοφίας & Κόκκαλη, Αθήνα. Τηλ: 210 7282333 | http://www.megaron.gr/
Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
VIMA_WEB3b