MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
21
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Once Upon a Time in Hollywood: Η ταινία του Ταραντίνο επανακυκλοφορεί κατά 10 λεπτά μεγαλύτερη

Προσθήκη ως αγαπημένη πηγή

Μια νέα έκδοση της ταινίας του Κουέντιν Ταραντίνο θα κυκλοφορήσει στις αμερικανικές κινηματογραφικές αίθουσες την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου.

Monopoli Team

Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google

Στη νέα αυτή έκδοση της ταινίας, σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν προστεθεί τέσσερις νέες σκηνές κι έτσι η ταινία θα είναι 10 λεπτά μεγαλύτερη από την αρχική της version.

Η ταινία Once Upon a Time in Hollywood με πρωταγωνιστές τους Λεονάρντο Ντι Kάπριο και Μπραντ Πιτ είχε ήδη μια μεγάλη διάρκεια, στις δύο ώρες και 41 λεπτά. Στην ουσία ο σκηνοθέτης είχε κόψει τις έξτρα αυτές σκηνές στο final cut της ταινίας (o ίδιος ο Ταραντίνο είχε δηλώσει ότι το director’s cut του είναι 4 ώρες και 20 λεπτά!)

Η ταινία αυτή του Ταραντίνο μέχρι στιγμής δείχνει να είναι απο τις πιο αγαπημένες στην Οσκαρική κούρσα, λίγο πριν μπούμε στην επίσημη περίοδο των βραβείων, που ξεκινά τον Νοέμβριο.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το στούντιο της Sony, σκοπός είναι να προσφέρουν στο κοινό που δείχνει τεράστια υποστήριξη απέναντι στην ταινία, την ευκαιρία να απολαύσει έξτρα, πλούσιο υλικο, να δει την ταινία όπως θα την έβλεπε αρχικά στη μεγάλη οθόνη, με περισσότερες σκηνές και ήχους της δεκαετίας του ’60.

Η θρυλική ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει σε 1000 συνολικά κινηματογράφους στην Αμερική, την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου.

Αυτός ο δεύτερος γύρος στις αίθουσες σκοπό έχει την ενίσχυση της οσκαρικής καμπάνιας της ταινίας (πολλές ταινίες που κάνουν πρεμιέρα στις Κάννες και στις αίθουσες το καλοκαίρι, έχουν ξεχαστεί μέχρι τη στιγμή της ψηφοφορίας).

Σημειώνεται ότι αναμένεται ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο να προταθεί για βραβείο Α’ Ανδρικού ρόλου κι ο Μπραντ Πιτ για βραβείο Β’ Ανδρικού, ενώ φυσικά η ταινία προβλέπεται να βρεθεί ανάμεσα στην πεντάδα για τα βραβεία καλύτερης ταινίας, σεναρίου και σκηνοθεσίας.

Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google
Προσθήκη του monopoli.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Περισσότερα από Cine News
Σχετικά Θέματα
Cine News
Ριφιφί: Όλοι οι λόγοι που θα (ξανά) δούμε τη σειρά του Σωτήρη Τσαφούλια
Cine News
Zendaya παντού: Τι συμβαίνει και βλέπουμε τους ίδιους ηθοποιούς ξανά και ξανά;
Cine News
ΣΚ με Slow Horses – Οι πιο αποτυχημένοι της MI5 επέστρεψαν
Cine News
7ο KinoFest: Ο γερμανόφωνος κινηματογράφος ξανά στην Πάτρα, πιο προσβάσιμος από ποτέ
Cine News
11ο Με τα Μάτια Ανοιχτά: Η γιορτή του ελληνικού ντοκιμαντέρ επιστρέφει στην Ταινιοθήκη
Cine News
Κάμπινγκ: Μετράμε αντίστροφα για την πρεμιέρα – Όσα θα δούμε στα τρία πρώτα επεισόδια
Cine News
Widow’s Bay: Γιατί όλοι ξαφνικά μιλάνε για τη σειρά που σάρωσε στα Emmy;
Cine News
Όλιβερ Λάσε: Ο σκηνοθέτης του «Sirât» στο 67ο ΦΚΘ με ένα μεγάλο αφιέρωμα στην έρημο
Cine News
Ο Romain Gavras έρχεται στην Στέγη για ένα masterclass πάνω στην επιδραστικότητα της εικόνας
Cine News
Silo (Season 3): Ο μύθος γίνεται αλληγορία εξουσίας, μνήμης και αγάπης
Cine News
WIPE Berlin: Το διεθνές αντισυμβατικό φεστιβάλ ερασιτεχνικού κινηματογράφου κάνει στάση στην Αθήνα
Cine News
CineFIX: Η χειμερινή έκδοση "βλέπει" ντοκιμαντέρ - Το πρόγραμμα των πρώτων προβολών