MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Θέατρο Σκιών

Ο Καραγκιόζης του Τάσου Κώνστα στις Φιγούρες και Κούκλες

Από το 1995 που παρουσιάσθηκε στα θεατρικά δρώμενα ο Καραγκιόζης του Τάσου Κώνστα έχει ψυχαγωγήσει χιλιάδες θεατές, κάθε ηλικίας, με τα καμώματα του

Monopoli Team

Τα πρώτα χρόνια σε βραδινά στέκια, μουσικές σκηνές, μετά στα μόνιμα στέκια του στην Πλάκα, στο «εξοχικό» του στο Φλοίσβο ενώ παράλληλα ταξίδευε εντός και εκτός συνόρων, έκανε θέατρο, τηλεόραση, ραδιόφωνο! Και τι δεν έκανε… και τι δε θα κάνει φέτος στο νέο του χειμερινό σπίτι, τις Νέες «Φιγούρες & Κούκλες» στο Παλαιό Φάληρο.

Τα Σαββατοκύριακα του χειμώνα θα είναι γεμάτα σάτιρα, γέλιο και μοναδικά Καραγκιοζοκαμώματα.

Ο Τάσος Κώνστας ξεκινά τις παραστάσεις του Σαββατοκύριακα για το κοινό και καθημερινές για μαθητές κάθε ηλικίας, από το Σάββατο 5 Οκτωβρίου.

Μετά τις παραστάσεις της Κυριακής θα ακολουθεί και Καραγκιοζοεργαστήρι και το ταξίδι στον μαγικό κόσμο του θεάτρου σκιών θα είναι ολοκληρωμένο!

Φέτος το πρόγραμμα των αγαπημένων παραστάσεων  θεάτρου σκιών θα εμπλουτιστεί και με τη νέα παράσταση – έκπληξη στην οποία συμπράττει  ο «άνθρωπος ορχήστρα» Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος, τον «Καραγκιόζη τραγουδιστή», ο οποίος θα αρχίσει τις εμφανίσεις του  λίγο αργότερα, το Νοέμβριο.

Τα καραγκιοζογέλια όπως τα ξέρουμε χρόνια τώρα από τον αγαπημένο καραγκιοζοπαίχτη ξεκινούν! Εξασφαλίστε τις θέσεις σας άμεσα!

Αναλυτικά το πρόγραμμα παραστάσεων www.fkt.gr

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ



Διάρκεια: 50 λεπτά
Τιμές Εισιτηρίων: 6 ευρώ /ατ. - Οικογενειακό 4 ατόμων: 20 ευρώ
Διάρκεια Παραστάσεων: Από 5/10 έως 30/11
Παραστάσεις: Σάββατο στις 18:00 και Κυριακή στις 12.00
Πληροφορίες Χώρου: Τηλ. 210 3227507, 6937714733
Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
VIMA_WEB3b