MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Κλασικό

Reigen-Δέκα Διάλογοι για το Σεξ, του Άρτουρ Σνίτσλερ, στο «θησείον-Ένα Θέατρο για τις Τέχνες»

Το έργο «Reigen-Δέκα Διάλογοι για το Σεξ» του Άρτουρ Σνίτσλερ ανεβαίνει, από τις 16 Οκτωβρίου 2019, στο «θησείον-Ένα Θέατρο για τις Τέχνες», σε σκηνοθεσία Αλίκης Δανέζη Knutsen.

Reigen Δέκα διάλογοι για το Σεξ
Reigen Δέκα διάλογοι για το Σεξ
Monopoli Team

Η Stefi & Lynx Productions παρουσιάζει στο «θησείον-Ένα Θέατρο για τις Τέχνες» σε σκηνοθεσία και μετάφραση της Αλίκης Δανέζη Knutsen, το πολυσυζητημένο έργο του Αυστριακού Άρτουρ Σνίτσλερ «Reigen-Δέκα διάλογοι για το Σεξ», που έγινε γνωστό στην Ελλάδα με τον τίτλο «Το Γαϊτανάκι του Έρωτα», και το οποίο θα κάνει πρεμιέρα την Τετάρτη 16  Οκτωβρίου 2019.

«Reigen-Δέκα Διάλογοι για το Σεξ»

Ένα έργο για το σεξ και τις ανθρώπινες και κοινωνικές σχέσεις που αλλάζουν μορφή, μέσα από τις ιστορίες δέκα ζευγαριών. Όλους τους ρόλους υποδύονται η Θεοδώρα Τζήμου και ο Γιώργος Χρανιώτης, μέσα από ένα παιχνίδι μεταμορφώσεων και συνεχών εναλλαγών.

Μια περίτεχνη σκυταλοδρομία ερωτικών συνευρέσεων, όπου οι ήρωες κινούνται πέραν της κοινωνικής τους θέσης και της οικονομικής και οικογενειακής τους κατάστασης, δημιουργώντας ένα κύκλο διαδοχικών ιστοριών, που σκιαγραφούν το πορτρέτο μιας ολόκληρης κοινωνίας.

Reigen, Δέκα διάλογοι για το Σεξ

Ο «αιρετικός» Άρτουρ Σνίτσλερ

To έργο γράφτηκε το 1897, εκδόθηκε το 1903 και στη συνέχεια απαγορεύτηκε ως προκλητικό και αιρετικό. Χρειάστηκε να περάσουν 20 χρόνια για να ανέβει για πρώτη φορά στη σκηνή. Ακόμα και ο Φρόιντ παραδέχθηκε πως ο Σνίτσλερ, «καίτοι δεν διέθετε τα επιστημονικά εργαλεία, έψαυσε τα μύχια της σεξουαλικότητας».

Σε έργα του Άρτουρ Σνίτσλερ βασίστηκε το σενάριο σημαντικών ταινιών όπως το «Eyes Wide Shut» του Στάνλεϊ Κιούμπρικ, «360» του Φερνάρντο Μεϊρέγιες κ.α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Συγγραφέας: Άρτουρ Σνίτσλερ
Μετάφραση: Αλίκη Δανέζη Knutsen
Σκηνοθεσία: Αλίκη Δανέζη Knutsen

Σκηνικά: Πάρις Μέξης
Κοστούμια: Πάρις Μέξης & Μαρία Σιαφάκα
Μουσική: Blaine Reininger
Φωτισμοί: Χριστίνα Θανάσουλα
Χορογραφία: Θανάσης Ακοκαλίδης

Παίζουν: Θεοδώρα Τζήμου & Γιώργος Χρανιώτης

Τιμές Εισιτηρίων: Προσφορά Προπώλησης: Γενική είσοδος 10 ευρώ, για τα πρώτα 500 εισιτήρια|Κανονικές τιμές: Τετάρτη, Πέμπτη, Σάββατο και Κυριακή, Κανονικό: 15 ευρώ, Φοιτητικό: 12 ευρώ, ΟΑΕΔ, ΑΜΕΑ: 10 ευρώ| Παρασκευή Γενική είσοδος: 12 ευρώ|Προπώληση: Α. Θέατρο: Τηλεφωνικές κρατήσεις: 210 - 3255444 (Δευτέρα - Παρασκευή 10:00 - 17:00). Στο ταμείο του θεάτρου 18:00 - 21:00 (ανοικτό Μόνο τις ημέρες των παραστάσεων).| Β. Ticket Services: https://www.ticketservices.gr/event/reigen-deka-dialogoi-gia-to-sex-theatro-thiseion, τηλεφωνικά: 210-7234567, εκδοτήριο: Πανεπιστημίου 39 - Στοά Πεσμαζόγλου.| Γ. Public: tickets.public.gr/event, από όλα τα καταστήματα PUBLIC.
Διάρκεια Παραστάσεων: Από 16 Οκτωβρίου έως 10 Νοεμβρίου 2019
Πληροφορίες: Προπώληση: Α. Θέατρο: Τηλεφωνικές κρατήσεις: 210 - 3255444 (Δευτέρα - Παρασκευή 10:00 - 17:00). Στο ταμείο του θεάτρου 18:00 - 21:00 (ανοικτό μόνο τις ημέρες των παραστάσεων).| Β. Ticket Services: https://www.ticketservices.gr/event/reigen-deka-dialogoi-gia-to-sex-theatro-thiseion, τηλεφωνικά: 210-7234567, εκδοτήριο: Πανεπιστημίου 39 - Στοά Πεσμαζόγλου.| Γ. Public: tickets.public.gr/event, από όλα τα καταστήματα PUBLIC
Βοηθός Σκηνοθετη: Κατερίνα Παπαναστασάτου
Link Εισιτηρίων: https://www.ticketservices.gr/event/reigen-deka-dialogoi-gia-to-sex-theatro-thiseion, & tickets.public.gr/event
Πληροφορίες Χώρου: θησείον-Ένα Θέατρο για τις Τέχνες, Τουρναβίτου 7, Αθήνα. Τηλέφωνο: 21 0325 5444
Περισσότερα από Showtimes
VIMA_WEB3b