MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

«TIM»: Κυκλοφόρησε το μεταθανάτιο άλμπουμ του Avicii

Η οικογένεια του Avicii κυκλοφόρησε το άλμπουμ που ο διάσημος DJ ετοίμαζε πριν τον θάνατο του

Monopoli Team

Ο Σουηδός DJ Avicii (Tim Bergling) είχε αφαιρέσει την ζωή του στο δωμάτιο του ξενοδοχείου που διέμενε στο Oman στις 20 Απριλίου 2018 στα 28 του χρόνια, μετά από χρόνια μάχης με την κατάθλιψη. Ένα χρόνο μετά τον χαμό του, η οικογένεια του είχε ανακοινώσει ότι θα κυκλοφορήσει το άλμπουμ που ο Avicii ετοίμαζε από το 2016.

Συγκεκριμένα, είχαν δηλώσει ότι ο DJ είχε αφήσει πίσω μισοτελειωμένα κομμάτια με σημειώσεις και πολλά e-mail όσον αφορά αυτό το άλμπουμ και έτσι οι στιχουργοί, με τους οποίους δούλευε, θα προσπαθούσαν να τελειώσουν το άλμπουμ με τρόπο που θα ανταποκρινόταν όσο περισσότερο γίνεται στο όραμα του.

Έτσι, χτες το βράδυ κυκλοφόρησε το πρώτο μεταθανάτιο άλμπουμ του με τίτλο «TIM», που οι φίλοι του λένε πως θα αποτελέσει φόρο τιμής για τον φίλο τους. Μάλιστα, τα έσοδα του άλμπουμ θα διατεθούν στο Tim Bergling Foundation, μια μη κερδοσκοπική οργάνωση για την βοήθεια ατόμων που πάσχουν από ψυχικές ασθένειες, για την αποτροπή αυτοκτονιών, αλλά και για την προστασία της άγριας φύσης.

Το “TIM” περιέχει 12 κομμάτια, περιλαμβανομένων των single «Tough Love» και «SOS», με φωνητικά του Aloe Blacc που είχε συνεργαστεί με τον Avicii στο κομμάτι «Wake Me Up».

Μπορείτε να ακούσετε το άλμπουμ εδώ:

TIM

Πηγή: nme.com

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b