DRINKS
Συνταγή για το cocktail «Hello Summer»
Αυτό το κοκτέιλ είναι ακριβώς αυτό που υπόσχεται! Φτιάξτε το γιατί λέγεται “hello summer”.

Monopoli Team
21.05.2019
A
A
Φτιάξτε το για το τέλειο αποτέλεσμα που δίνει το mix της τεκίλα με το καρπούζι. Φτιάξτε πουρέ από καρπούζι και βάλτε το στην κατάψυξη για την επόμενη φορά που θα θέλετε κάτι απολαυστικά παγωμένο. Ή για την επόμενη φορά που θα θέλετε να φτιάξετε ένα hello summer cocktail. Γιατί θα θελήσετε.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΚέικ με γεύση λεμονιού από την food blogger Marysgramm12.09.2018
Υλικά για το cocktail
- 5 κλώναράκια κόλιανδρο
- 15 ml χυμό λάιμ
- 60 ml χυμό καρπουζιού
- 45ml τεκίλα
- 30 ml Lillet Blanc
- 7.5 ml νέκταρ αγαύης
- αλάτι, μαύρο πιπέρι και σκόνη chili για το στόμιο του ποτηριού
- Έξτρα κόλιανδρο για το γαρνίρισμα
Για τον πουρέ καρπουζιού, αρχικά αφαιρέστε τα κουκούτσια. Λιώστε το και βάλτε το σε ένα blender μέχρι να γίνει πουρές.
Βρείτε το αγαπημένο σας ποτήρι και βρέξτε το στόμιό του με νερό ή χυμό και μετά βούτηξτε το σε ένα πιατάκι το οποίο θα έχετε γεμίσει με αλάτι, πιπέρι και chili.
Διαβάστε τη συνέχεια στο savoir ville.
A
A
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Τζοκόντα του Αμίλκαρε Πονκιέλλι σε μια διεθνή συμπαραγωγή στη Λυρική Σκηνή
Εμμηνόπαυση 365 μέρες τον χρόνο: Δεν αρκεί να την συζητάμε μόνο την Παγκόσμια Ημέρα!
Απίθανες γιαγιάδες κάνουν τόπλες στο Rabbithole
Θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις: Τι κάνουμε σήμερα, Τρίτη 21 Οκτωβρίου
Πώς να εφαρμόσεις το highlighter σαν επαγγελματίας
«Εν Τούτω Νίκα»: Έκθεση της Γεωργίας Λαλέ στην a.antonopoulou.art
Αγγελία Θανάτου, του Heiner Müller στο Τζάμια Κρύσταλλα
Ο Γιώργος Καζαντζής παρουσιάζει τον “Πλανόδιο” στον Σταυρό του Νότου
Νοχαβελάνδη: Ένα western δωματίου του Γιάννη Αποσκίτη στο Θέατρο 104
Seventeen: Νέα συλλογή για φθινόπωρο-χειμώνα με έμφαση στα χείλη