MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΦΕΣΤΙΒΑΛ

ADD Festival 2019: ολονύχτιο πάρτυ στο Αεροδρόμιο Ελληνικού

 Το ADD Festival, το μεγάλο φεστιβάλ της Αθήνας για τον σύγχρονο ηλεκτρονικό ήχο επιστρέφει με 4 Stages και ένα ηχηρό line up με 30+ διεθνείς και εγχώριους DJs.

Monopoli Team

Στις 25 Μαΐου, η Αθήνα χορεύει από τη δύση έως την αυγή. Το ADD Festival, το μεγάλο φεστιβάλ της Αθήνας για τον σύγχρονο ηλεκτρονικό ήχο επιστρέφει με 4 Stages και ένα ηχηρό line up με 30+ διεθνείς και εγχώριους DJs.

Η Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση και το six d.o.g.s ενώνουν τις δυνάμεις τους και ενεργοποιούν κάποιους από τους άδειους –εδώ και χρόνια– χώρους του κτιριακού συμπλέγματος του παλιού αεροδρομίου στο Ελληνικό, δημιουργώντας ένα αστικό μουσικό περιβάλλον. Από καθιερωμένες μουσικές αξίες της φήμης των Deep Dish και της (Miss) Kittin, στη νέα σταρ της σκηνής που ακούει στο όνομα Nastia, τους Ben Klock, DVS1 και Detmann, μέχρι και τους indie αγαπημένους του αθηναϊκού κοινού, όπως οι Kiasmos και Forrest Swords.

Στις 25 Μαΐου, από το σούρουπο ως την αυγή, από το παρελθόν στο παρόν και από εκεί στο μέλλον της dance μουσικής, το ADD επιστρέφει για να αποτελέσει σημείο αναφοράς της φεστιβαλικής μουσικής Ευρώπης.

Κάντε ADD το εισιτήριό σας!

Μπείτε σε έναν non-stop μαραθώνιο ηλεκτρονικής μουσικής στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Ελληνικού.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Ημερομηνία: Σάββατο 25 Μαΐου 2019

Ώρα: 18.00 το απόγευμα – 10.00 το (επόμενο) πρωί

Χώρος: Αεροδρόμιο Ελληνικού (είσοδος από τη Λεωφόρο Ποσειδώνος – Κεντρική Πύλη του πρώην Δυτικού Αεροδρομίου, στο ύψος του Ολυμπιακού Κέντρου Ξιφασκίας).

Φαγητό: θα υπάρχει dedicated χώρος φαγητού με μεγάλη γκάμα επιλογών καθ’ όλη τη διάρκεια του φεστιβάλ.

* Από τις 18.00 έως τις 21.00 η είσοδος θα είναι ελεύθερη για τα παιδιά ηλικίας από 3 έως 10 ετών που συνοδεύονται από ενήλικα κάτοχο εισιτηρίου.

Εισιτήρια: Από 39€

 

Περισσότερα από Φεστιβάλ
VIMA_WEB3b