MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
21
ΙΟΥΝΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Eurovision 2019: H Madonna θα εμφανιστεί στον τελικό!

Προσθήκη ως αγαπημένη πηγή

Στον τελικό της φετινής Eurovision, που θα διεξαχθεί στο Ισραήλ, θα εμφανιστεί η “βασίλισσα της pop”, ερμηνεύοντας δύο τραγούδια.

Monopoli Team

Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google

Επιβεβαιώθηκαν τελικά οι φήμες που ήθελαν την Madonna να εμφανίζεται στον τελικό της Eurovision, στις 18 Μαΐου στο Τελ Αβίβ.

Σύμφωνα με άρθρο της ισραηλινής ειδησεογραφικής ιστοσελίδας, Haaretz, η 61χρονη τραγουδίστρια θα ερμηνεύσει δύο κομμάτια επί σκηνής, στον τελικό του 64ου Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision. Το ένα από αυτά θα είναι μία παλιά της επιτυχία και το δεύτερο ένα ολοκαίνουριο τραγούδι, που θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά στο ευρύ κοινό. Μάλιστα, λέγεται πως για το δεύτερο υπήρξαν αμφιβολίες και συζητήσεις από τους διοργανωτές, γιατί περιέχει πολιτικά μηνύματα.

Όπως αναφέρει και η βρετανική εφημερίδα The Independent στην ηλεκτρονική της έκδοση, η εμφάνιση της Αμερικανίδας ποπ σταρ θα κοστίσει περίπου ένα εκατ. δολάρια, το οποίο, όπως λέει, θα πληρώσει ο δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας Σιλβάν Άνταμς, ο οποίος μένει μόνιμα στο Τελ Αβίβ.

Η Madonna θα τραγουδήσει για 4η φορά στο Ισραήλ, μετά το 1993, το 2009 και το 2012. Έχει επισκεφτεί τη χώρα επίσης αρκετές φορές λόγω του ενδιαφέροντός της για τη διδασκαλία της Kabbalah. Με αφορμή της εμφάνισή της στη Eurovision 2019, θα συνοδεύεται από ομάδα 160 ατόμων.

Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google
Προσθήκη του monopoli.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Περισσότερα από Μουσικά Νέα
Σχετικά Θέματα
Μουσικά Νέα
25+ φεστιβάλ σε όλη την Ελλάδα για ένα ακόμη αξέχαστο καλοκαίρι
Μουσικά Νέα
Pump It Up: Η νέα καλοκαιρινή επιτυχία των Akcent
Μουσικά Νέα
Ο James Arthur στο Sani Festival: Από το Impossible στα δισεκατομμύρια streams – Η πορεία ενός παγκόσμιου star
Μουσικά Νέα
Πόσο Ακόμη: Άλλο ένα νέο τραγούδι από τον Παύλο Παυλίδη πριν το Release Athens 2026
Εκδηλώσεις
Από το Ηρώδειο μέχρι το Παγκράτι: Η Αθήνα γιορτάζει (δωρεάν) την Ημέρα της Μουσικής
Εκδηλώσεις
Το Αρχαίο Στάδιο Επιδαύρου «ανοίγει» τα μεσάνυχτα με δύο ξεχωριστές παραστάσεις
Εκδηλώσεις
1ο Φεστιβάλ Ολυμπίων: Έναρξη την Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής με τη Big Band και δωρεάν είσοδο
Μουσικά Νέα
Η σκηνή ανήκει (και πάλι) στον Nick Cave: Θριαμβευτική έναρξη για την ευρωπαϊκή του περιοδεία
Εκδηλώσεις
Η Γιορτή Μουσικής επιστρέφει στην πλατεία Βαρνάβα
Μουσικά Νέα
Η παράδοση συναντά την experimental pop στην «Κρύπτη» των POLYMNIA
Μουσικά Νέα
Release Athens 2026: Ξανα διαθέσιμα εισιτήρια για Gorillaz
Μουσικά Νέα
MAD VMA 2026: Το «Ρεμπέτικο» των APON και Μαριώς ήταν η πιο απρόσμενη στιγμή των βραβείων