MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Eurovision 2019: H Madonna θα εμφανιστεί στον τελικό!

Στον τελικό της φετινής Eurovision, που θα διεξαχθεί στο Ισραήλ, θα εμφανιστεί η “βασίλισσα της pop”, ερμηνεύοντας δύο τραγούδια.

Monopoli Team

Επιβεβαιώθηκαν τελικά οι φήμες που ήθελαν την Madonna να εμφανίζεται στον τελικό της Eurovision, στις 18 Μαΐου στο Τελ Αβίβ.

Σύμφωνα με άρθρο της ισραηλινής ειδησεογραφικής ιστοσελίδας, Haaretz, η 61χρονη τραγουδίστρια θα ερμηνεύσει δύο κομμάτια επί σκηνής, στον τελικό του 64ου Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision. Το ένα από αυτά θα είναι μία παλιά της επιτυχία και το δεύτερο ένα ολοκαίνουριο τραγούδι, που θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά στο ευρύ κοινό. Μάλιστα, λέγεται πως για το δεύτερο υπήρξαν αμφιβολίες και συζητήσεις από τους διοργανωτές, γιατί περιέχει πολιτικά μηνύματα.

Όπως αναφέρει και η βρετανική εφημερίδα The Independent στην ηλεκτρονική της έκδοση, η εμφάνιση της Αμερικανίδας ποπ σταρ θα κοστίσει περίπου ένα εκατ. δολάρια, το οποίο, όπως λέει, θα πληρώσει ο δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας Σιλβάν Άνταμς, ο οποίος μένει μόνιμα στο Τελ Αβίβ.

Η Madonna θα τραγουδήσει για 4η φορά στο Ισραήλ, μετά το 1993, το 2009 και το 2012. Έχει επισκεφτεί τη χώρα επίσης αρκετές φορές λόγω του ενδιαφέροντός της για τη διδασκαλία της Kabbalah. Με αφορμή της εμφάνισή της στη Eurovision 2019, θα συνοδεύεται από ομάδα 160 ατόμων.

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b