MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ

Τουρλού με τον Αριστοτέλη Ρήγα στο Σταυρό του Νότου

Ο Αριστοτέλης Ρήγας συνεχίζει για 2 Σάββατα, με την παράσταση «ΤΟΥΡΛΟΥ», στο Σταυρό του Νότου

Monopoli Team

Ο Αριστοτέλης Ρήγας συνεχίζει την παράταση της παράτασης των παραστάσεών του και θα βρίσκεται στο Σταυρό του Νότου τα Σάββατα 9-16 Φεβρουαρίου! Μάλιστα, με το ίδιο εισιτήριο να μπορείτε να παρακολουθήσετε εάν το επιθυμείτε και το πρόγραμμα της house band του Σταυρού του Νότου που ακολουθεί μετά το ΤΟΥΡΛΟΥΤρεις τελευταίες μοναδικές βραδιές που συνδυάζουν μουσική, κωμωδία και μουσική κωμωδία!

Προσοχή! Δεν θα δοθεί άλλη παράταση διότι αμέσως μετά ο Αριστοτέλης θα ξεκινήσει μια μεγάλη περιοδεία σε Ελλάδα και Ευρώπη! Από 22 Φεβρουαρίου και μέχρι το Πάσχα θα εμφανιστεί σε Λονδίνο, Άμστερνταμ, Βιέννη, Αλεξανδρούπολη, Θεσσαλονίκη,  Στουτγάρδη, Πάτρα, Κέρκυρα, Βρυξέλλες και πολλές ακόμα πόλεις που θα ανακοινωθούν σύντομα!

Το «Τουρλού» είναι μια παράσταση stand – up comedy και μουσικής κωμωδίας 90 λεπτών γεμάτη λογοπαίγνια, σύντομα αστεία προσωπικές ιστορίες, ευφάνταστες παρατηρήσεις, σουρεαλισμό, διασκευές, mashup τραγουδιών, αυτοσχεδιασμό και πολλά πολλά άλλα που “δένουν” μαζί σε μια παράσταση που δεν μοιάζει με καμία!

Σερβίρεται κρύα – ή και ζεστή, δεν υπάρχει θέμα – αλλά πάντα με κέφι και παιγνιώδη διάθεση. Μια παράσταση με δυνατά «punch line» και επίγευση που κρατάει.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Συγγραφέας: Αριστοτέλης Ρήγας


Παίζουν: Αριστοτέλης Ρήγας

Τιμές Εισιτηρίων: Τιμή Εισόδου στο μπαρ: 8€ | Προπώληση εισιτηρίων από το viva.gr και όλο το δίκτυο της Viva
Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
VIMA_WEB3b