MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
07
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
ΜΟΝΟΛΟΓΟΣ

Δύο μονόλογοι στο Από Μηχανής Θέατρο

Δύο σπουδαίοι μονόλογοι παρουσιάζονται σε μία κοινή παράσταση, από τις 23 Δεκεμβρίου στο Από Μηχανής Θέατρο, από την Εταιρεία Θεάτρου Συν-Επί. «Είσαι η μητέρα μου», Γιόοπ ’ντμιρααλ Ένα έργο-φόρο τιμής στη μητέρα του έγραψε το 1982 ο Ολλανδός ηθοποιός Γιόοπ ’ντμιρααλ. Πρόκειται για μια τυπική κυριακάτικη επίσκεψη που κάνει ο ηθοποιός στην ανοϊκή μητέρα του, […]

Δύο μονόλογοι στο Από Μηχανής Θέατρο - Monopoli.gr
Monopoli Team

Δύο σπουδαίοι μονόλογοι παρουσιάζονται σε μία κοινή παράσταση, από τις 23 Δεκεμβρίου στο Από Μηχανής Θέατρο, από την Εταιρεία Θεάτρου Συν-Επί.
«Είσαι η μητέρα μου», Γιόοπ ’ντμιρααλ
Ένα έργο-φόρο τιμής στη μητέρα του έγραψε το 1982 ο Ολλανδός ηθοποιός Γιόοπ ’ντμιρααλ. Πρόκειται για μια τυπική κυριακάτικη επίσκεψη που κάνει ο ηθοποιός στην ανοϊκή μητέρα του, που βρίσκεται στο γηροκομείο του Ντελφτ. Ο διάλογός τους παλινδρομεί ανάμεσα στη φαντασίωση και στην πραγματικότητα, προβληματίζει και συγκινεί.
Μετάφραση: Μάγια Wessely, Σκηνοθεσία: Ασπασία Κράλλη, Σκηνικά- Κοστούμια: Κυριακή Τσίτσα, Φωτισμοί: Σάκης Μπιρμπίλης. Ερμηνεύει ο Χρήστος Βαλαβανίδης.
«Η γυναίκα της Πάτρας», Γιώργος Χρονάς
Η ζωή μιας παλιάς πόρνης που ζει στην Πάτρα ιδωμένη από τον ποιητή Γιώργο Χρονά. Ο μονόλογος προέκυψε από την αληθινή ιστορία της πόρνης Πανωραίας, όπως την κατέγραψε ο Γιώργος Χρονάς μέσα από συνεντεύξεις της στον ίδιο. Η ιστορία της δημοσιευόταν σε συνέχειες στο περιοδικό «Οδός Πανός» το καλοκαίρι του 1987.
Σκηνοθεσία: Λένα Κιτσοπούλου, Σκηνικά-Κοστούμια: Τατιάνα Σουχορούκωφ, Φωτισμοί: Σάκης Μπιρμπίλης. Ερμηνεύει η Ελένη Κοκκίδου.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Συγγραφέας:
Σκηνοθεσία:


Παίζουν: Χρήστος Βαλαβανίδης, Ελένη Κοκκίδου

Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
VIMA_WEB3b