MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Όπερα

Μαντάμα Μπάτερφλαϊ

Η αγαπητή και γνωστή σε όλους μας δραματική ιστορία ανάμεσα στην εύθραυστη γκέισα Μαντάμα Μπαττερφλάι και τον Αμερικανό αξιωματικό Πίνκερτον παρουσιάζεται για πέντε παραστάσεις από την Εθνική Λυρική Σκηνή, σε συνεργασία με το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Η υπόθεση αφορά τον μοιραίο έρωτα της δεκαπεντάχρονης γκέϊσας Τσο – Τσο Σαν προς τον Πίνκερτον, έναν αξιωματικό του […]

Μαντάμα Μπάτερφλαϊ - Monopoli.gr
Monopoli Team

Η αγαπητή και γνωστή σε όλους μας δραματική ιστορία ανάμεσα στην εύθραυστη γκέισα Μαντάμα Μπαττερφλάι και τον Αμερικανό αξιωματικό Πίνκερτον παρουσιάζεται για πέντε παραστάσεις από την Εθνική Λυρική Σκηνή, σε συνεργασία με το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.
Η υπόθεση αφορά τον μοιραίο έρωτα της δεκαπεντάχρονης γκέϊσας Τσο – Τσο Σαν προς τον Πίνκερτον, έναν αξιωματικό του αμερικανικού πολεμικού ναυτικού. Όταν μετά από χρόνια απουσίας ο αξιωματικός επιστρέφει στην Ιαπωνία με την αμερικανίδα σύζυγό του προκειμένου να πάρει το παιδί που έχει γεννηθεί από τη σχέση του με την Μπάτερφλαϊ, εκείνη αυτοκτονεί.
Την Ορχήστρα της Εθνικής Λυρικής Σκηνής διευθύνει ο Λουκάς Καρυτινός. Διεύθυνση Χορωδίας: Νίκος Βασιλείου, Σκηνικά – Κοστούμια: Νίκος Σ. Πετρόπουλος, Φωτισμοί: Τζουζέππε ντι Ιόριο.
Σημεία πώλησης εισιτηρίων: Θέατρο Ολύμπια, Ακαδημίας 59-61 (τηλ.: 210 3612461, 210 3643725), Μέγαρο Μουσικής Αθηνών (τηλ.: 210 7282333)

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Συγγραφέας: Τζάκομο Πουτσίνι
Σκηνοθεσία: Νίκος Σ. Πετρόπουλος


Παίζουν: Χούι Χε, Ντάρια Μασιέρο Βαγγέλης Χατζησίμος, Χρήστος Κεχρής, Γιώργος Σαμαρτζής, Μαρισία Παπαλεξίου, Σόνια Μιλένκοβιτς, Ινές Ζήκου, Δημήτρης Τηλιακός

Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
VIMA_WEB3b