MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
04
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Όπερα

Τραβιάτα

Η Τραβιάτα του Τζουζέππε Βέρντι, ένα από τα πιο διάσημα έργα του ιταλικού λυρικού ρεπερτορίου, επιστρέφει στο θέατρο Ολύμπια υπό τη σκηνοθετική ματιά του Νίκου Σ. Πετρόπουλου. Η όπερα περιγράφει τον έρωτα μιας εταίρας με γόνο καλής οικογενείας του Παρισιού. Η σχέση προκαλεί την αντίδραση της οικογένειας του νέου, το ζευγάρι χωρίζει και ξανασυναντιέται λίγο […]

Τραβιάτα - Monopoli.gr
Monopoli Team

Η Τραβιάτα του Τζουζέππε Βέρντι, ένα από τα πιο διάσημα έργα του ιταλικού λυρικού ρεπερτορίου, επιστρέφει στο θέατρο Ολύμπια υπό τη σκηνοθετική ματιά του Νίκου Σ. Πετρόπουλου.
Η όπερα περιγράφει τον έρωτα μιας εταίρας με γόνο καλής οικογενείας του Παρισιού. Η σχέση προκαλεί την αντίδραση της οικογένειας του νέου, το ζευγάρι χωρίζει και ξανασυναντιέται λίγο πριν το θάνατο της κοπέλας.
Η όπερα ανέβηκε πρώτη φορά στη Βενετία το 1853 και από τότε παρουσιάζεται σε όλα τα σημαντικά λυρικά θέατρα του κόσμου. Η «Τραβιάτα» βασίζεται στο θεατρικό έργο «Η κυρία με τις καμέλιες» του Αλέξανδρου Δουμά υιού.
Μουσική διεύθυνση: Τζοβάννι Πάκορ, Μύρων Μιχαηλίδης, Σκηνικά- Κοστούμια: Νίκος Σ. Πετρόπουλος, Φωτισμοί: Βινίτσιο Κέλι, Διεύθυνση Χορωδίας: Νίκος Βασιλείου. Συμμετέχει η Ορχήστρα, η Χορωδία και το Μπαλέτο της Εθνικής Λυρικής Σκηνής.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Συγγραφέας: Τζουζέππε Βέρντι
Σκηνοθεσία: Νίκος Σ. Πετρόπουλος


Παίζουν: Μαρία Μητσοπούλου, Βασιλική Καραγιάννη, Μάρθα Αράπη, Μίνα Πολυχρόνου, Στέφαν Ποπ, Αντώνης Κορωναίος, Σταμάτης Μπερής, Γιάννης Χριστόπουλος, Δημήτρης Πλατανιάς, Διονύσιος Σούρμπης, Λυδία Αγγελοπούλου, Μαρία Μαρκέτου, Μαρίτα Παπαρίζου, Αλεξάνδρα Ματθαιουδάκη, Μιράντα Μακρυνιώτη, Φίλιππος Δελλατόλας, Νίκος Τσαούσης

Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
VIMA_WEB3b